Eladó családi ház Doboz 42 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálom Dobozon, jó helyen lévő 180 m2 hasznos alapterületű, 3 szobás vegyes falazatú családi házat.
Az ingatlan falazata a folyamatos újítások során, nagyrészt (1 szoba kivételével) már téglából lett újra húzva és könnyűszerkezetes hozzáépítéssel lett kivitelezve. Így nyerte el jelenlegi formáját. Mellette érdemes még megemlíteni a korszerű fűtést, az új nyílászárókat, a külső hőszigetelést, az elektromos hálózat cseréjét. A ház melegét új kondenzációs gáz és vegyes tüzelésű kazán biztosítja a szobákban radiátoros a közös helyiségekben pedig padlófűtéssel. Ezen felül 2 db 3,5 KW-os hűtő-fűtő klímaberendezés is beépítésre került.
Ha egy azonnal költözhető családi házat szeretne, ahol minden adott és nem kell a felújítással bajlódnia akkor megtalálta.
Az ingatlan vételára a bútorokat is magában foglalja.

Az 1432 m2 rendezett udvar első felében kb 200 m2 térkövezett rész lett kialakítva, ahol található egy 2 beállásos lemezgarázs, valamint több tároló helyiség. A hátsó felében gyümölcsfák teremnek.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az igényes 3 szobás családi ház, mely Doboz csendes részen található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 42 900 000 Ft
Méret: 180 négyzetméter
Azonosító: 11374949
Irodai azonosító: 158162
Telek: 1432 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz