Eladó családi ház Debrecen 99 000 000 Ft

Leírás

Eladó Debrecen Belvárosának egyik legkedveltebb részén található, gyönyörű családi ház. Az ingatlan csendes és nyugodt utcában helyezkedik el, mégis könnyen megközelíthető a jó közlekedésnek köszönhetően. A 85 m² lakótér és a 200 m²-es telekméret alkalmas arra, hogy egy kényelmes és otthonos élettérre leljünk.
Az épület teljes mértékben felújított állapotban várja az új tulajdonosát. A prémium minőségű anyagok és a precíz munka garantálja az ingatlan hosszú távú élettartamát. A házban 3 szoba, 1 nappali-konyha-étkező, 1 fürdőszoba wc-vel és 1 külön wc található. A padlófűtés és a klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről bármely évszakban. Az új nyílászárók és a redőnyök biztosítják a tökéletes hő- és hangszigetelést, a szúnyoghálók védelmet nyújtanak a rovarok ellen. Az optikai internetkábellel az internetkapcsolat gyors és stabil.
A kényelmet és a nyugalmat szolgálja a terasz és a kis kert, ahol élvezhetjük a friss levegőt és a természet közelségét. A parkosított udvarban egy kerti grillezőhely található, ahol barátokkal és családdal eltölthetünk egy kellemes estét.
A belvárosi éttermek, üzletek és szórakozási lehetőségek pár perces sétával elérhetők.
Az ingatlan alacsony fenntartási költséggel rendelkezik, mivel a külső hőszigetelés és az új villamoshálózat segítségével energiatakarékos otthonban élhetünk. Az udvarban lehetőség van gépjárműbeálló kialakítására is.
Ne habozzon, és lépjen be ebbe a csodálatos otthonba, ahol a modern kényelem és a természet közelsége találkozik. Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt a remek lehetőséget!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 99 000 000 Ft
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 11418878
Irodai azonosító: 108296
Telek: 200 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra