Eladó családi ház Debrecen 87 000 000 Ft

Leírás

Eladó Debrecen keleti részén, a belváros közelében zártsorú beépítési móddal, 1990-es években épített, kelet-nyugati tájolású belső kétszintes iker lakóház.
Az ingatlan 150 m2-es lakótérrel, tágas közösségi térrel, és egymástól jól elkülönült 3+2 szobával rendelkezik, melyhez 284 nm-es önálló telek is társul, igazi kikapcsolódást biztosítva a lakók számára.

Kedvelt környéken, kertvárosi hangulatú, családi házas övezetben található, ahonnan a belváros akár gyalog, akár tömegközlekedési eszközzel elérhető 15 percen belül, és a város több pontja is megközelíthető átszállás nélkül.

A földszinti rész ad helyet a nappali-étkező- konyhának, melyhez egy nyugati tájolású terasz is kapcsolódik, így a reggeli kávé elfogyasztása, vagy egy közös családi reggeli a friss levegőn történhet. A nappalitól elkülönítve, de még a közösségi kapcsolatot megtartva egy világos dolgozószoba is megtalálható a földszinten, így aki home-officeban dolgozik sem kell elvonulnia a családi kapcsolatoktól. A földszinten egy mellékhelyiséggel kiegészített fürdőszoba is helyet kapott.
A nappali különlegessége a galériázott rész, és az emeletre vezető, hangulatos lépcső, amelyen megközelíthető az emeleti 3 hálószoba, és a nagyméretű fürdőszoba mellékhelyiséggel. Az emeleti szinten önálló gardrób is helyet kapott. A szobák egymástól jól elkülönítve épültek, biztosítva így mindenki számára a nyugodt elvonulás lehetőségét.
A lakás további élettérrel is bővült, hiszen a padlástér is beépítésre került 2 db szobával, ami szolgálhat hálóként, de akár gyerekek részére dühöngőként is, de ugyanígy alkalmas akár dolgozószoba kialakítására.

Az ingatlanhoz 1 állásos önálló garázs (benne van az árban) tartozik, továbbá egy nagy és egy kisebb méretű pince, amelyből közvetlenül ki lehet jutni a kertbe.

MŰSZAKI ADOTTSÁGOK
Az ingatlanban 2023-ban felújítás történt, mely érintette az ablakok cseréjét, gázcirkó cseréjét, belső festést. Minden helyiségben padlófűtés található, a nyári melegben 1 db klíma biztosítja a lakás kellemes hőmérsékletét. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A beépítési módnak köszönhetően 2 hosszú oldalával csatlakozik a szomszéd épületekhez. A kertbe a pincéből is közvetlen kijárás biztosított. A kertben fúrott kút is található. A parkolás közterületen ingyenes.

Az ingatlan rendezett tulajdonviszonyok mellett per-, teher-, és igénymentes. Rövid időn belül költözhető.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 87 000 000 Ft
Méret: 150 négyzetméter
Azonosító: 11394059
Irodai azonosító: 159130
Erkély mérete: 5.00 négyzetméter
Telek: 284 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Szilikát
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Fél szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra