Eladó családi ház Debrecen 219 900 000 Ft

Leírás

Egy igazi gyöngyszem várja azokat, akik szeretnének otthonra lelni Debrecen egyik legszebb városrészében, a Nagyerdőn. Ez a 330 nm-es, 9 szobás, 2 fürdőszobás, nagy fedett terasszal és 2 garázs férőhellyel rendelkező ház tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnék a város nyüzsgésétől távol, de mégis jól megközelíthető helyen élni.
Az ingatlan 1993-es építésű, stabil beton alapra épült tégla falazattal. Fűtése gázcirkó, radiátor hőleadókkal.
Tájolásának köszönhetően rendkívül világos, jó benapozású. Az alsó szinten 4 tágas szoba található +a nappali. A konyha és az étkező egy légtérben , innen jutunk ki a nagyméretű fedett teraszra. Fürdőszoba,˙( ahol kád és zuhanyzó is megtalálható) és a w.c külön helyiségben kapott helyet. A fűtött garázsból közvetlen bejárat biztosítva a házba.
A felső szint önálló lakóegységként is funkcionálhat adottságainak köszönhetően. A tágas szobák, fürdő, w.c itt is megtalálható, 134 nm áll rendelkezésre.
Az 1090 nm-es telek parkosított, fúrt kúttal és automata öntözőberendezéssel ellátott. Elektromos kert és garázskapu szolgálja a tulajdonos kényelmét.
A közlekedés sem jelenthet problémát, hiszen a városközpont könnyen és gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel. Ha Ön is szeretne otthonra lelni ebben a csodálatos környezetben, várom megkeresését!


Debrecen, eladó, családi ház, önálló, 9 szoba, Nagyerdő

Családi ház részletei

Ár: 219 900 000 Ft
Méret: 330 négyzetméter
Azonosító: 11406889
Telek: 1090 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 9

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra