Eladó családi ház Csörög 43 500 000 Ft

Leírás

Eladó sorba került Csörög település frekventált részén egy 110 nm-es családi ház, mely 1976-ban épült B30-as téglából. Az épületben található a tágas fogadótér, melyből nyílnak a tágas, napfényes szobák, konyha étkezővel, fürdőszoba, valamint mellékhelyiség. A konyhából nyílik egy hatalmas kamra, mely kertre nyílik.
Az otthon melegét FÉG típusú cirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A meleg vizet villanybojler adja. A lakóépület mellett felépítésre került egy autó beállását biztosító garázs, mely alatt pince helyezkedik el. Itt kapott helyet a vegyes tüzelésű kazán. Az épület egészére 5 cm-es szigetelés került. Lakótér bővítésre van lehetőség a tetőtér beépítésével.
A kert öntözése fúrt kútról megoldott. Az ingatlan teher mentes.
Csörög település közlekedés szempontjából is ideális helyen helyezkedik el. Az ingatlantól pár perc sétával a vasút-autóbuszállomáson lehetünk, onnan Vácra vagy Budapest irányába is eljuthatunk. A település mellett halad az M2 autóút, mely 2x2 sávosra bővült, így megrövidítve a Budapestre valóbejutást.Az ingatlan településen belüli elhelyezkedése kifejezetten ideális,néhány perces sétával orvosi rendelő, óvoda, bevásárlási lehetőség, posta és játszótér is elérhető.
A településen több utca aszfaltos útburkolatot kapott, ily módon is megkönnyítve a közlekedést, illetve számos kulturális-fesztivál eseménynek is otthont ad. Jöjjön, fedezze fel a házban rejlő lehetőségeket.
További információért várom hívását a hét bármely napján.

Családi ház részletei

Ár: 43 500 000 Ft
Méret: 110 négyzetméter
Azonosító: 11358590
Telek: 717 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Pince

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra