Eladó családi ház Cserszegtomaj 122 000 000 Ft

Leírás



Kedves Érdeklődő!

Nem szeretne lakásban lakni, mert kedveli a családi házas megoldást? Akkor ez a lehetőség most Önnek kedvez, ráadásul JÓ ÁRÉRTÉK ARÁNYBAN HOZZÁJUTHAT EHHEZ A LEHETŐSÉGHEZ!

Figyelmébe szeretném ajánlani ezt a cserszegtomaji SZINTE KÖLTÖZHETŐ ingatlant, mely egy szuper opció, hisz most még van némi választási lehetősége is akár!!

AZ ÁR A KULCSRA KÉSZ ÁLLAPOTRA ÉRTENDŐ, viszont a kertépítés nem tartozik bele az árba.

Egy 3500 m2-es telken elkészítettek 5 db családi házat, melyből ez a ház az, amit már igazából szerelvényezni kell illetve konyhát készíttetni vagy akár további ötletekkel személyre szabni, tehát készen áll eladásra a következő építési paraméterekkel:

Az ingatlan 2024-ben készült el 30 cm-es Porotherm téglából, mely 15 cm-es hőszigetelést kapott.
• Az épület valamennyi födém és egyéb szigetelése a mai szabványnak megfelelően készült. Lásd metszet érdeklődés után.
• 3 üvegezésű műanyag nyílászárók vannak beszerelve, alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval. A nappaliban a redőnyök motorizáltak.
• Prémium minőségű járólapok lettek lerakva a teljes lakótérben, így nemcsak a bútorok választása, de a tisztítása is könnyű lesz.
• Elrendezése: 1 előtér, 1 amerikai konyhás nappali étkezővel, 2 szoba, 1 közös fürdővel (tusolós, toalettel), 1 szülői hálószoba saját fürdővel (kád és tusoló, toalettel), 1 mosókonyha/gépház, folyosó, 1 terasz, melyről lehet látni még a Balatont is.
• A ház fűtésére kondenzációs gázkazánt terveztek, a melegvízről egy boiler fog gondoskodik. A nappaliban plussz alternatívaként egy hűtő-fűtő klímát szereltek fel.
• A ház villanyszerelése is gondosan megtörtént. 1 x 32 Amper van hivatalosan, amit igény esetén lehet bővíteni. Előkészítették a riasztónak, napelemnek a csövezést.
• A tető Terra Zenit grafit cserepfedést kapott és gondosan szigetelve lett a födém is.

Az ár magába foglalja az építmény kulcsrakész állapotát, tereprendezést, a kert bekerítését. Kérdése merül fel, kérem jelezze, hogy pontosíthassunk.


Összességében azt mondanám, hogy aki ismeri Cserszegtomajt és egy lakóövezeti nyugodt, új építésű övezetben szeretne élni, ami mindössze 2-3 km-re van Keszthelytől, annak ez az ajánlat szerintem egy szuper lehetőség. Az ingatlan aszfaltos úton megközelíthető.

Kérem tekintse meg a csatolt képeket, alaprajzot. Ha felkeltette érdeklődését, kérem keressen nyugodtan, akár emailben is és visszahívom.
Videót is készítettem, amit érdeklődés során küldeni fogok és igény esetén előre egyeztetett időpontban tudom mutatni az ingatlant.


Üdvözlettel:

Kuti Andrea

Családi ház részletei

Ár: 122 000 000 Ft
Méret: 101 négyzetméter
Azonosító: 11435839
Irodai azonosító: 114561
Cím: Cserszegtomaj
Telek: 700 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra