Eladó családi ház Bük 69 900 000 Ft

Leírás

Az osztrák határtól 15 km-re és Bükfürdőtől csupán 3 km-re fekvő, csendes, nyugodt kis településen 170 m2-es alapterületű, kiváló állapotú családi ház eladó. A településen óvoda és iskola is működik.
Az épület 2003-ban épült minőségi, korszerű anyagok felhasználásával. Fa nyílászárói hőszigeteltek és az ablakok redőnnyel szereltek. Az ingatlan helyiségeinek az elosztása nagyon kényelmes és praktikus, a terei tágasak és világosak.
Az alsó szinten egy tágas nappali, egy hatalmas étkező, amit egy egyedi cserépkályha tesz hangulatossá, egy kényelmes konyha, egy kamra, egy fürdőszoba egy külön wc, egy szélfogó kerültek kialakításra. Ezen a szinten található még egy 20 m2-es garázs, ami a házból is megközelíthető és egy háztartási helyiség, ahol a ház fűtését adó gázkazán és egy mosókonyha kapott helyet.
A ház fűtés rendszere úgy került kialakításra, hogy nem csak a gazdaságos gázkazánról üzemel, hanem az étkezőben elhelyezett cserépkályháról is működtethető a központi fűtés, így az egész ház fűthető ezzel az alternatív megoldással is.
Szintén ezen a szinten található egy 23 m2-es nyitott terasz, amit a nappaliból és az étkezőből is meg lehet közelíteni.
A felső szinten szintén található egy nagyméretű közlekedő, terasz kapcsolattal, 3 hálószoba, egy gardróbszoba, egy zuhanyzó, egy kádas fürdőszoba és egy külön wc.
Az ingatlan ideális méretű 837 m2-es telken helyezkedik el, aminek jelenleg 18% a beépítettsége és 30%-ig tovább bővíthető. A telek gondozott és körbe kerített. Itt található egy melléképület és egy kút.
A kiváló közbiztonsággal rendelkező település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és a kettő akár igény szint kombinálható. A 4%-os vagyonszerzési illetéket nem kell megfizetni.
Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.

Családi ház részletei

Ár: 69 900 000 Ft
Méret: 170 négyzetméter
Azonosító: 11418756
Cím: Büktől 5 km-re kiváló állapotú családi ház eladó
Telek: 837 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra