Eladó családi ház Budapest XXII. ker 595 000 000 Ft

Leírás

KIVÁLÓ ÉRTÉKET KERES BUDÁN? AKKOR ÁLLJON MEG PÁR PERCRE ENNÉL A HIRDETÉSNÉL!

Eladó Budapest XXII. kerületében Budatétény városrészen egy kiváló állapotú, minőségi, jó elrendezésű családi birtok, ami 2012-ben épült a kerület egyik legjobb hírű építési vállalkozója által.

Három épületben 4 önálló lakás, külön bejáratokkal és fogyasztásmérőkkel és parkolókkal.

Van minden, amire ebben az árkategóriában várunk: prémium minőségű anyagok, déli fekvésű teraszok, pezsgőfürdő, konditerem, úszómedence uszodatechnikával együtt, fedett gépkocsibeálló műgyanta padlóval, modern hűtő/fűtő berendezések, videókamerás-távirányításos beléptető- és biztonságirendszer, automata öntöző- és csöpögtető a kertben, tágas külön nyíló szobák, több toalett és fürdő, szépség és elegancia. Az emelet teljesértékű szint, tehát nem tetőtérbeépítés. A ház annyira jó állapotban van, hogy ha még a mozdítható bútorokra is megegyeznek az Eladókkal, akkor ide csak a bőröndöt kell behúzni és már élheti is a kényelmes mindennapjait az új medencés kertes házában.

A kerület és a környék jól ellátott. A közelben a Szabadrét mező. A környező házak és utcák mind rendezettek, ápolt, szép házakkal, kertekkel.
Tömegközlekedésből 3 busz jár erre a Kelenföldi végállomástól, autóval végig aszfaltozott utcákon jöhetünk. Kis forgalmú régió, itt a gyerekek az utcákon bicikliznek.

FONTOS! Az eladó ingatlan egy nagy családi birtok és egy-egy része külön is eladó. Amennyiben Önök több generációval (+esetleg vállalkozással) keresik az álom lakhatást és a közös életvitelt, akkor kérem jelezzék, mert akkor bemutatom akár csak kisebb részben is az ingatlant!

A teljes telek 1.512 m2, 3 épületben 4 lakás van, pezsgőfürdővel, medencével, konditeremmel, fűtött autóbeállókkal, minden lakáshoz önálló fogyasztásmérőkkel és bejárattal. A házaknak saját garázsa van külön-külön.
Megosztási szerződéssel az első 130 m2-es ház a 378 m2 telekkel kivásárolható a birtokból, illetve a nagyobb fele is (lásd rajz).

Megnézik? Akkor hívjon bátran most!

Családi ház részletei

Ár: 595 000 000 Ft
Méret: 670 négyzetméter
Azonosító: 11361819
Irodai azonosító: M271295-4599860
Telek: 1512 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 13
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra