Eladó családi ház Budapest XXII. ker 451 000 000 Ft

Leírás

KIVÁLÓ ÉRTÉKET KERES BUDÁN? AKKOR ÁLLJON MEG PÁR PERCRE ENNÉL A HIRDETÉSNÉL!

Eladó Budapest XXII. kerületében Budatétény városrészen egy kiváló állapotú, minőségi, jó elrendezésű családi birtok, ami 2012-ben épült a kerület egyik legjobb hírű építési vállalkozója által. Két épületben 3 önálló lakás, külön bejáratokkal és fogyasztásmérőkkel.

Van minden, amire ebben az árkategóriában várunk: prémium minőségű anyagok, déli fekvésű terasz, konditerem, úszómedence uszodatechnikával együtt, fedett gépkocsibeálló műgyanta padlóval, modern hűtő/fűtő berendezések, videókamerás-távirányításos beléptető- és biztonságirendszer, automata öntöző- és csöpögtető a kertben, tágas külön nyíló szobák, több toalett és fürdő, szépség és elegancia. Az emelet teljesértékű szint, tehát nem tetőtérbeépítés. A ház annyira jó állapotban van, hogy ha még a mozdítható bútorokra is megegyeznek az Eladókkal, akkor ide csak a bőröndöt kell behúzni és már élheti is a kényelmes mindennapjait az új medencés kertes házában.

A kerület és a környék jól ellátott. A közelben a Szabadrét mező. A környező házak és utcák mind rendezettek, ápolt, szép házakkal, kertekkel.
Tömegközlekedésből 3 busz jár erre a Kelenföldi végállomástól, autóval végig aszfaltozott utcákon jöhetünk. Kis forgalmú régió, itt a gyerekek az utcákon bicikliznek.

FONTOS! Az eladó ház egy nagy családi birtok része és az egész birtok egyben is eladó. Amennyiben Önök több generációval (+esetleg vállalkozással) keresik az álom lakhatást és a közös életvitelt, akkor kérem jelezzék, mert akkor bemutatom a teljes ingatlant! A teljes telek 1.512 m2, 3 épületben 4 lakás van, medencével, konditeremmel, autóbeállókkal, minden lakáshoz önálló fogyasztásmérőkkel és bejárattal.
Megosztási szerződéssel ez a két ház az 1123 m2 telekkel kivásárolható a birtokból.

Megnézik? Akkor hívjon bátran most!

Családi ház részletei

Ár: 451 000 000 Ft
Méret: 470 négyzetméter
Azonosító: 11361924
Irodai azonosító: M271290-4599871
Telek: 1134 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 8
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra