Eladó családi ház Budapest XXII. ker 179 000 000 Ft

Leírás

300 m2-ES KERT, NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBA, PANORÁMA!
Ez a lenyűgöző ingatlan kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy igazán különleges otthonra szert tenni, ahol a modern luxus és a funkcionalitás tökéletes összhangban állnak. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, vegye fel velem a kapcsolatot még ma és tegyen szert egy álomotthonra, ahol minden nap egy különleges élmény lesz!

Az ingatlan 4 szobás, duplakomfortos kialakítása biztosítja, hogy minden lakó számára megvan a szükséges kényelem és privátság. A fűtést gázcirkó és padlófűtés kombinálásával oldották meg, aminek köszönhetően a lakás minden pontja kellemes hőmérsékletű a hideg hónapokban is.

Lépjen be ebbe a lenyűgöző ingatlanba, melynek minden sarka a modern minimalizmus jegyeit viseli, miközben a napfény egész nap árad be az ablakokon keresztül, világossá és melegséget árasztva. A nappali részében a magas plafon és az óriás ablakok gondoskodnak a tér légies, világos jellegéről, míg a lenyűgöző panoráma a városra és a környező természetre örök panorámát biztosít.
Eladó egy páratlanul napfényes, 2019-ben épült, duplakomfortos, rendkívüli panorámával rendelkező, egyedi tervezésű, minimalista stílusban kivitelezett prémium ingatlan 179 000 000 HUF áron. Ez a luxus érzetet keltő otthon a magas minőségű, modern életstílust kereső vásárlók számára ideális választás.
Érdeklődni lehet 06/30-514-7530 Miszori Gabriella

Családi ház részletei

Ár: 179 000 000 Ft
Méret: 160 négyzetméter
Azonosító: 11377191
Irodai azonosító: HZ042266-4627488
Telek: 300 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 1-5 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra