Eladó családi ház Budapest XXI. ker 79 900 000 Ft

Leírás

Budapest XXI. kerületében, Csepel-Királyerdő és a Kertváros határán, a Ráckevei-Dunától egy percre, kétszintes családi ház eladó.

Az 1980-ban épült lapostetős épület emeleti része kicsit retró hangulatú, de kisebb felújítás után beköltözhető állapotú. Ezen a szinten egy világos nappali, hozzákapcsolodó hosszú erkéllyel, 2 hálószoba, étkező, ami egy átadó pulttal csatlakozik a konyhához, amihez jár egy kamra is, valamint egy kádas fürdőszoba található.
Az épület alsó szintjén egy garázs (ami jelenleg tároló), és egy teljesen felújítandó szoba-konyhás lakórész található.

A ház udvar felöli részén nagyméretű fedett terasz csatlakozik, ahonnan ráláthatunk a kertre A korábban gondozott szőlő, most kissé elhanyagolt, az új tulajdonosra vár a kezelése. A kert gazdaságos fenntartását segíti a fúrt kút.

Ha vállalkozásban gondolkodik, erre a célra tökéletes lehet az udvarban található kb 50 m2-es melléképület, ami korábban műhelyként működött.

Ha sétálni támad kedve, egy percre a Ráckevei-Duna part sétánya, ha közlekedni kell, akkor a közeli buszmegállóból (71, 151-es buszok) gyorsan elérhető a H7-es hév vonala. Ha felkeltettem érdeklődését, várom hívását! A szükséges felújítás után egy nagyon jó adottságú kertes ház új tulajdonosa lehet Királyerdőn.

Családi ház részletei

Ár: 79 900 000 Ft
Méret: 164 négyzetméter
Azonosító: 11392199
Telek: 1144 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra