Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 69 900 000 Ft

Leírás

XVIII. kerület Szent Imre kertvárosi részén csendes, családi házas mellékutcájában eladó egy 80 négyzetméteres 2 szobás jó állapotú, azonnal költözhető ikerház jellegű, önálló helyrajzi számmal rendelkező családi házat. 538 négyzetméteres telek területtel, különálló garázzsal, melléképülettel.
Az 1960-70-es években épült téglából és kohósalakból. Nyílászárói fából készültek, redőnnyel felszereltek. Az ingatlan betonfödémmel épült, ezáltal még egy szint akár építhető rá vagy pakolásra tárolásra kiválóan alkalmas. A ház alatt részben pince található.
A fűtést és melegvizet külön FÉG típusú gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadással A szobák szép állapotú faparkettával vannak burkolva. Az ingatlan pár éve tisztasági festésen átesett illetve új konyhabútor került beépítésre.
Telek mérete kiváló 570 nm, ahol helyet kapott egy kb. 15 nm-es garázs és egy 16 nm-es melléképület ahova gáz és villany be van vezetve. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, csendes mellékutcában helyezkedik el.
A környék infrastruktúrája nagyon előnyös, iskola, posta, orvosi rendelő pár perces útra. Több bevásárló lehetőség is van minden irányba.
Ajánlom ezt az ingatlant adottságai, illetve a benne rejlő lehetőségek miatt egyedülállóknak, fiatal vagy idősebb pároknak, családoknak egyaránt. Befektetésnek is kiváló lehet, kis ráfordítással, komoly értéknövelés, ezáltal magasabb eladási ár teremthető.
Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.
Az ingatlan per-, és tehermentes.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT

Családi ház részletei

Ár: 69 900 000 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11336390
Irodai azonosító: 305152
Telek: 570 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra