Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 66 999 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok a 18.kerület méltán közkedvelt Glóriett-telep részén egy bruttó 55+7 nm-es, kertkapcsolatos, sorházi lakást!!!

Elosztása:
Földszint: Előszoba, Konyha, Nappali, Wc.
Emelet: Közlekedő, 2 db külön nyíló hálószoba, Kádas fürdőszoba(Wc-vel egyben) Az emeleti szintre egy kényelmes csigalépcsőn juthatunk fel.
Padlástér: 1 szoba, ahova egy lehajtható létrás padlásfeljárón juthatunk fel, amely akár dolgozószobának is kiváló. A padlásszobával együtt a laksásunk nappali + 3 szobásnak mondható.

A lakás nappaliából egy 15 nm-es kis privát terasz és egy kis kert nyílik.
A lakás 1991-ben épült tégla falazattal. 2021-ben oldalfalain hangszigetelést kapott, amely a gipszkartonnal burkolt, kőzetgyapot szigetelésnek köszönhetően az áthallás igen csekély. Ekkor a tisztasági festés is megtörtént. Nemrégiben lett lecserélve a 24 kW-os kombi gázcirkó, ami a melegvizet és a fűtést is szolgáltatja padló fűtéssel. A földszinten és az emeleten padlófűtés a tetőtéri szobában egy inverteres hűtő-fűtő klimával hűthetünk illetve fűthetünk. Nyílászárói a mai kor elvárásainak is megfelelő, műanyag nyílászárók redőnnyel szerelve

Parkolás: közterületen ingyenes

Központi elhelyezkedése révén kiváló választás: egyedülállók, fiatal párok, idős házaspárok vagy befektetők számára egyaránt. A lakás igényesen felújított, azonnali beköltözésre alkalmas állapotban van.

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, könyvtár, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek. Spar, Lidl és szinte minden kiszolgáló egység karnyújtásnyira.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Családi ház részletei

Ár: 66 999 000 Ft
Méret: 62 négyzetméter
Azonosító: 11363046
Irodai azonosító: 313447
Telek: 15 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: sorház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra