Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 134 900 000 Ft

Leírás

XVIII. kerület Szent-Imre részén kínálok eladásra egy Impozáns 165 nm-es összkomfortos, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás 3szintes, medencés ikerház jellegű, önálló helyrajzi számmal rendelkező családi házat.

Az ingatlan 1991-ben épült, 30-as tégla falazattal, 8 cm dryvit szigetelt, minőségi alapanyagokból, és ahogy az látszik is, folyamatos karbantartott állapotban van. Hasznos lakóterülete 110 nm, az épület alatt egy 55,68 nm-es garázs és tároló, gardrób, háztartási helység (medence gépészet, mosókonyha és kazán) kapott helyet. A pincehelység
akár lakhatásra is alkalmas. A lakást esztétikus átgondolt dizájnok és letisztult terek jellemzik. 2010-ben felújítás vette kezdetét az épületet palotává varázsolták. Villamos hálózatát és teljes gépészetét kicserélték, falait újra vakolták és kifestették. Alsó szinten műanyag nyílászárók, elektromos alumínium redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, az emeleten manuálisan működnek. Prémium márvány belső burkolatok, egyedi lekerekített tokos beltéri ajtajai emelik az ingatlan fényét, továbbá a szaniterek cseréje is megtörtént.
A lakás egyik ékköve a földszinten elhelyezkedő hálószoba, ami egy tolóajtóval elválasztott privát fürdőszobához kapcsolódik. Az épület fűtéséről és meleg víz ellátásáról gázkazán gondoskodik 120 literes melegvíztárolóval. Az épület számos extrával felszerelt, elsőként kiemelném a 2 X 4,5 méteres, 1,2 méter mély, polikarbonát elcsúsztatható tetővel védett medencét. A medencében tejes ellenáramoltató és vállzuhany előkészítés található, míg a víz
kellemes hőmérsékletéről Pontaaqua hőszivattyú gondoskodik.
Riasztó, automata öntözőrendszer, parkosított kert, elektromosan motorizált nagykapu és garázskapu, térkövezett személyi bejáró, fűtőszálas kocsilehajtó. A két épület dupla 30-as fallal kapcsolódik össze, tehát az áthallás nulla. Az ingatlanhoz tartozó telekterület 284 nm. Terasz mérete : 9,48 nm, erkély mérete: 4,38 nm. Az ingatlan vételárába a felsorolt extrákon kívül a felsőkategóriás, gépekkel és szagelszívóval ellátott egyedi konyhabútor is beletartozik. További bútorok személyes megbeszélés tárgyát képezi.
A ház minden igényt kielégítő minőségi burkolatok, beltéri ajtók, egyedileg terveztetett bútorokkal lett kialakítva. Az épület a nappali felől teraszkapcsolatos. Az utca tiszta rendezett, kedves szomszédokkal lakott. Kizárólag komoly vevők jelentkezését várjuk.
Átmenő forgalomtól mentes, központ pár percre található.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, játszótér, erdő gondoskodik az aktív pihenés és a friss levegőről.
Ilyen paraméterekkel lévő ingatlan ritka, ide csak költözni kell. Ha ön az álom otthont keresi megtalálta, esztétikus kivitelben, családi házas övezetben.

További tájékoztatásért keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL és AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Családi ház részletei

Ár: 134 900 000 Ft
Méret: 165 négyzetméter
Azonosító: 11336345
Irodai azonosító: 303321
Telek: 284 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra