Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 129 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok Budapest XVIII. Kerületének kedvelt részén Szentimre-kertváros csendes mellék utcájában egy két generációs, 102 négyzetméteres, emeletes, amerikai konyhás nappali + 4 szobás családi házat, és a hozzá tartozó, külön bejáratú, 1 szobás, 32 négyzetméteres garzon házrészt, szép rendezett 384 négyzetméteres telekkel.



A 2000-ben épült ikres jellegű családi ház, az akkori legmodernebb technikával épült. A 30-as tégla fal első generációs Liapor SL falazóelemből készült, 10 centis légréssel csatlakozik az ikerszomszéd szintén 30 centis tégla falához, így gyakorlatilag nincs közös fal a szomszéddal és nem hallatszanak át hangok, zajok. A telek osztatlan közös tulajdon, hivatalos ügyvédi megosztással.

2014-ben teljeskörű felújítás vette kezdetét, ami érintette a fűtés rendszer, a vízhálózat és az elektromos hálózat teljes cseréjét, valamint a burkolatok cseréjét, a 25 centis födém- és a 7 centis homlokzati szigetelést. Ezen kívül a homlokzat színező nemes vakolatot kapott, és a nyílászárók korszerűsítése is megtörtént, Schumacher külső és belső fa nyílászárók 2 rétegű üveggel és Schindler tetőablakok kerültek beépítésre melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A fűtés és a meleg víz ellátás zárt égesterű kombi gázcirkóról működik, radiátoros hőleadókkal.

A 32 négyzetméteres, leválasztott, külön bejárattal rendelkező, 1 szobás házrész amerikai konyhás nappaliból és egy fürdőszobából áll, külön mérőórákkal rendelkezik, így teljes körűen használható akár családon belül külön lakrészként, vagy albérletként kiadni, vagy egy leválasztott üzlet helyiségként, irodaként is funkcionálhat.



A 102 négyzetméteres fő ház, földszintjén az előszoba után egy tágas világos amerikai konyhás nappali és étkező helyezkedik el, valamint egy kamra és egy mosókonyha wc-vel felszerelve található még ezen a szinten. Az tetőtérbe felérve a közlekedőből nyílik szemben a fürdőszoba káddal és wc-vel felszerelve, valamint jobba és balra is 2-2 kényelmes méretű, élhető hálószoba található. A közlekedőből nyílik a padlásfeljárat, ami járható pakolható.



A két házrész igény szerint egybenyitható, így lehetőség van egy hatalmas, tágas 134 négyzetméteres családi ház kialakítására, de a külön lakrész is rengeteg lehetőséget rejt.

Mindkét rész, karbantartott szép állapotú, nem igényel felújítást vagy átalakítást, jó elrendezés és átgondolt tervezés jellemzi az ingatlant, élhető terekkel.

Az udvaron fedett kocsibeálló óvja a gépjárművet, helyet kapott még egy kerti fatároló, és egy terasz is. A hátsó kert rész pedig nagyon szépen karbantartott, igazi kis paradicsom, ahol a nyugodtság és pihenés garantált.



Ajánlom ezt az ingatlant azok számára, akik a XVIII. Kerület csendes, nyugodt részén kívánnak élni, a Péterhalmi erdőtől pár perc sétára, akik számára a pihenés és kikapcsolódás ugyanannyira fontos, mint a jó elhelyezkedés és a kielégítő infrastruktúra. Olyan vevőknek lehet tökéletes választás ez a családi ház, akik két generációs családi házban gondolkoznak, vagy vállalkozásukat szeretnék irányítani otthonról esetleg befektetésként a házrész kiadását tervezik.



Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 129,9 millió forint, XVIII., XIX. kerületi, vagy József Attila lakótelepi garzon lakás beszámítható.

Az ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett, rövid időn belül költözhető.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Családi ház részletei

Ár: 129 900 000 Ft
Méret: 134 négyzetméter
Azonosító: 11355584
Irodai azonosító: 310005
Telek: 384 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra