Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 120 000 000 Ft

Leírás

Szemere telepen eladó egy két épületből, jelenleg három lakóegységből álló 360m2-es ingatlan.



Az első épület 2000ben épült téglaépítésű nappali plusz három hálós duplafürdővel rendelkező ház, melyhez tartozik egy félszuterén szint ahol egy kamra és egy tágas világos szoba található. Az épület gépészete, a víz, villany, csatornahálózat és fűtésrendszer 2020ban teljes felújításon és felülvizsgálaton esett át. A szuterén szinten és a földszinten padló fűtés még az emelet radiátoros fűtés található. A házhoz csatlakozik egy 48m2-es két állásos fedett autó beálló, ahol helyet kapott egy zárható kerti tároló is.



A második épület az 1980 az években épült és a benne található lakások 2020ban kerültek kialakításra. A víz, villany, csatorna és fűtés hálózat, valamint az új nyílászárok ekkor került beépítésre. Az épület fűtéséről és melegvíz ellátásáról új kombi cirkó gondoskodik melyhez kiegészítő melegvíztároló tartály is tartozik. a lakások melegvíz fogyasztása akár külön is mérhető. Az épület részben szigetelt



A földszinten egy szerkezetkész 92m2-es lakás található. Jelenleg két szoba iroda helység gardróbszoba fürdő nappali és konyha található. A burkolatok, festés és a szaniterek beépítése még nem valósult meg, de igény esetén a már megvásárolt alapanyag is megvásárolhatóak.



A második épület emeleti szintjén helyezkedik el egy 92m2es igényesen kialakított lakás melyben három szoba étkezős konyha és fürdőszoba található. A lépcsőházból nyíló kazánházban található a második épület gépészete. A lakáshoz tartozik 50m2 tetőterasz.



Az ingatlan kis ráfordítással alkalmas lehet akár három család kényelmes együttéléséhez, vagy akár egyéb üzleti befektetési célokra is egyaránt.



A Környék infrastruktúrája mind közlekedés mind ellátotság terén kiváló.

Családi ház részletei

Ár: 120 000 000 Ft
Méret: 360 négyzetméter
Azonosító: 11332063
Irodai azonosító: 17278
Telek: 705 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Házközponti
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 12

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra