Eladó családi ház Budapest XVII. ker 87 900 000 Ft

Leírás

XVII. KERÜLETBEN: RÁKOSCSABÁN, KUCORGÓ TÉR KÖZELÉBEN, CSENDES UTCÁBAN TALÁLHATÓ 513 m²-ES, GONDOZOTT TELKEN FEKVŐ 2 GENERÁCIÓS KÖRBEJÁRHATÓ IKERHÁZ.



AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az utcáról külön bejáraton keresztül közelíthető meg, saját kertje és közműórái vannak. A telken 2 ház található, amelyek nincsenek összeépítve.

Az épület Poroton téglából épült, szigetelt. A tető Bramac cseréppel fedett. A nyílászárók fából készültek, thermo üvegesek, redőnnyel szereltek. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt.

A ház teljes szuterén szinttel rendelkezik, valamint a kertben épített kemence, szaletli és fedett gépkocsibeálló kapott helyet.



ELRENDEZÉS:

Földszinten 2 szoba, konyha, étkező, kamra, terasz fürdőszoba, külön mellékhelyiség és előtér került kialakításra. Az étkező és a nappali nagy teraszkapcsolattal rendelkezik.

A 2. lakrészben 2 szoba, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, erkély, közlekedő található. Az egyik szoba nagy erkélykapcsolattal ellátott.

A szuterén szinten nagy garázs, és 3 tároló helyiség került kialakításra.



A KÖRNYÉK:

XVII. kerület, forgalomtól mentes, csendes mellékutcája, nagyon jó közlekedésnél. A közelben, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, számos bevásárlási lehetőség. Pár perc sétára található a 161, 162, 161 E, 202 E, 262, 298, 269 buszjáratok, valamint a 990-es éjszakai járat megállója.

FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.



IRÁNYÁR: 87.9 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Családi ház részletei

Ár: 87 900 000 Ft
Méret: 147 négyzetméter
Azonosító: 11307750
Irodai azonosító: 16784
Telek: 513 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyedi
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 4

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra