Eladó családi ház Budapest XVII. ker 50 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok a XVII. kerületben Rákoshegy kellemes családi házas övezetében, egy egyszintes 65nm-es, tégla építésű körbejárható, 2 külön bejáratú szobás karbantartott családi házat, konvektoros és cserépkályha fűtéssel, zárt helyen autóbeállási lehetőséggel, tárolóval, pincével 480nm-es telken.
A házba a teraszon keresztül jutunk, ahol tágas előszoba fogad minket. Az előszobából bal kéz felől a tágas ablakos étkező, található, mely kisszobaként is funkcionálhat, ebből nyílik az ablakos konyha, mely mellett kamra található. Az előszobából szemben a bejárattal a fürdőszoba került kialakításra, mellette a külön bejáratú toalett van. Az előszobából jobb kéz felé haladva a tágas külön és egybe nyílóként is használható szobák helyezkednek el. A szobák fa ablakkal ellátottak és jó állapotú fa parkettával burkoltak. A konyha és a fürdőszoba, valamint toalett és előszoba járólappal burkolt.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Kis ráfordítással akár 3 szobás ház is kialakítható.
Ajánlom családosoknak, fiataloknak és időseknek egyaránt.
Finanszírozás:

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Adatvédelem: Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Műszaki:
Fűtés – konvektor, kályha
Meleg víz ellátása – bojler

Környék:

Rákoshegy egykor önálló település volt, jelenleg Budapest XVII. kerületének része. Rákoshegy maga pedig Felsőrákoshegy, Alsórákoshegy, Zsuzsannatelep, Helikopter lakópark és Nagyhangács városrészekből áll össze.
Fekvése
Rákoskeresztúrtól délre található. Határai: a Széchenyi utca a Táncsics Mihály utcától – Ferihegyi út – Ásvány utca – a MÁV újszászi vonala – Budapest főváros határa – a XVII. és a XVIII. kerület közigazgatási határa – a X. és a XVII. kerület közigazgatási határa – a MÁV újszászi vonala – Táncsics Mihály utca – a Táncsics Mihály utca és Flamingó utca közötti telkek belső határvonala a Flamingó közig – az 578. utca a Táncsics Mihály utcáig.


Közlekedés:
Az utcákon csak busz közlekedés folyik. Ezt főleg a BKV üzemelteti. Színvonala jelentősen emelkedett 2008. szeptember 6-ától, ugyanis átszállás nélkül már nem csak Rákoskeresztúr, városközpontba lehet eljutni, hanem az Örs vezér terére (98Ees, 98as és 198as, 980asE jelzésű autóbuszokkal). A vonttal pedig 20 perc a Nyugati pu.

Családi ház részletei

Ár: 50 000 000 Ft
Méret: 65 négyzetméter
Azonosító: 11428473
Irodai azonosító: 323232
Telek: 480 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra