Eladó családi ház Budapest XVII. ker 45 900 000 Ft

Leírás


Eladó egy hangulatos családi ház Budapest XVII. kerületében, Rákoscsaba csendes részén!

A 70 nm-es ingatlan egy 350 nm-es telken helyezkedik el, tökéletes választás mindazoknak, akik a nyugodt környezetet keresik a fővároson belül. A házba egy 6 nm-es, fedett üveg teraszon át léphetünk be, amely elegáns bejáratot biztosít. A közlekedőről balra egy 9 nm-es, tágas konyha-étkezőbe jutunk, ahonnan a 18 nm-es nappali/ nagyszoba nyílik. Innen érhető el a 2,5 nm-es praktikus kamra is, ahol a padlásfeljáró található. Jobbra a közlekedőről egy 3,2 nm-es kádas fürdőszoba és egy külön WC található, majd a 12 nm-es hálószoba következik.

A ház felújítás után azonnal költözhető, de rengeteg lehetőséget rejt magában a kreatív átalakításra! A szobák klasszikus hajópadlós burkolatot kaptak, míg a többi helyiség kőburkolattal rendelkezik. A fűtést elektromos hőtárolós kályhák biztosítják éjszakai áramról, valamint gázkonvektorok a konyhában és a fürdőben. A havi rezsiköltség kedvező, 32-35 ezer Ft körül mozog.

A telken található egy különálló, 30 nm-es tégla melléképület, amely vízzel és árammal ellátott. Bár felújítást igényel, remek lehetőség rejlik benne: külön lakrész, albérlet, gyerekjátszó vagy akár a fő épülettel összekötve bővíthető lakószobákkal.

Az ingatlan ideális 1-2 fős háztartások számára, akik azonnal élvezhetik a meglévő elrendezést, vagy akik egy modern otthon létrehozását tervezik felújítás után. A telek megosztási szerződéssel rendelkezik, önállóan kezelhető és hitelképes.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját ízlése szerint alakíthassa ki otthonát!

 

 

Hívjon most Markó Gergely 06 70 778-2141 hétvégén is!

Családi ház részletei

Ár: 45 900 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11434688
Irodai azonosító: 10824954
Telek: 350 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra