Eladó családi ház Budapest XVI. ker, Cinkota, 62 000 000 Ft

Leírás

Az eladó családi ház Budapest XVI. kerületében, Cinkotán található. A ház egy klasszikus, összközműves Kádár kocka stílusban épült, amely az idők során sok család otthonává vált. Az ingatlan egy kellemes, nyugodt utcában fekszik, így a város zajától távol, de mégis minden fontos helyszín könnyen elérhető.

A ház 3 szobával, konyhával és fürdőszobával rendelkezik, ami elegendő teret biztosít egy család kényelmes életviteléhez. A telek mérete nagyvonalú, 777 négyzetméter, ami lehetőséget ad kertészkedésre, pihenésre és akár további kialakításokra is. A ház mögött melléképületek találhatók.

Az ingatlan állapota igény szerint felújítást igényel, így új tulajdonosa saját ízlése és igényei szerint alakíthatja át a házat és a kertet. A 80 négyzetméteres lakóterület lehetőséget ad a kreatív tervezésre és berendezésre.

Az elhelyezkedése ideális: bár nyugodt és csendes környéken található, mégis könnyen elérhetőek a város számos fontos pontjai. Az M0-ás autóút közelében van, így autóval könnyedén megközelíthető. A közeli Csömöri Auchan bevásárlóközpont mindössze 5 perc alatt elérhető autóval. Emellett a tömegközlekedés is kiváló: a 45-ös és 46-os buszok megállója pár perces sétával elérhető. A helyi kisbolt, cukrászda és a Szerb Antal gimnázium is mind mindössze 3 perces sétára találhatóak, ami kényelmes életvitelt biztosít az ingatlan lakóinak.

Összességében, ez az eladó családi ház ideális lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék kiváló elhelyezkedésű, de nyugodt és otthonos környezetben tölteni mindennapjaikat. Az ingatlan potenciálja és rugalmassága lehetővé teszi, hogy új tulajdonosa egyedi módon alakítsa ki a tökéletes otthont.

Családi ház részletei

Ár: 62 000 000 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11378397
Városrész: Cinkota
Telek: 750 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra