Eladó családi ház Budapest XVI. ker 114 900 000 Ft

Leírás

Kétgenerációs családi ház Rákosszentmihály legjobb részén, ahol a családi élet kényelme és a természet közelsége találkozik!

Eladó egy 1993-ban épült, háromszintes, 131 m²-es családi ház a város egyik legkedveltebb részén, tágas, 543 m²-es saroktelken. A ház ideális választás nagycsaládok számára, vagy két külön lakás kialakítására is tökéletes lehet, hiszen mind a földszinten, mind az emeleten teljes értékű lakótér alakítható ki. Igazi ritkaság a piacon, ne hagyja ki!

Főbb jellemzők:

Kiváló elhelyezkedés: Délkelet-délnyugati tájolású saroktelek, amely egész nap természetes fényben úszik.
Tágas, otthonos tér: A ház körül nagy zöldfelület található, ahol a gyerekek játszhatnak, vagy ahol kellemes időt tölthet a család. A telken egy 5 m²-es kerti tároló is rendelkezésre áll.
Friss felújítások: Az emeletet 2001-ben alakították ki, a fűtési rendszer pedig három éve teljeskörűen megújult – új kondenzációs kazán, 200 literes HMV tároló, új fűtőtestek és rézcsövek biztosítják az energiatakarékos és hatékony fűtést. Az éves gázfogyasztás rendkívül kedvező, csupán kb. 1800 m³.
Okos megoldások: Az összes közműbekötés (víz, gáz, csatorna, kazán, HMV tároló) az egyik pincehelyiségben található, így a lakótérből nem vesz el helyet.
Kényelmes parkolás: Az ingatlanon belül két autó parkolása megoldott, és az utcán további 2-3 autó kényelmesen elfér a széles utca révén.
Családbarát környezet: Két óvoda, játszótér, babauszoda az utcában, bringapark és a Szilas-patak sétatávolságra – itt a gyerekek mindig találnak szórakozási lehetőséget. Kiváló tömegközlekedés, a buszmegálló 150 méterre, éjszakai és nappali járatokkal az Örs vezér térre.
CSOK Plusz támogatásra alkalmas!

Ne szalassza el ezt a páratlan lehetőséget, hogy egy több generáció számára is ideális otthont találjon Rákosszentmihály legszebb részén. Hívjon még ma, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Családi ház részletei

Ár: 114 900 000 Ft
Méret: 131 négyzetméter
Azonosító: 11437832
Irodai azonosító: 374959
Cím: Rákosszentmihály
Telek: 543 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 3
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra