Eladó családi ház Budapest XV. ker 93 000 000 Ft

Leírás

Eladó a XV.kerületben Rákospalotán, egy 430 m2-es összközműves telken 1960 körül épült, nettó 90 m2 -es családi ház, 54 m2 garázzsal.
Az ingatlan tehermentes.
A ház falazata tégla, homlokzat 8 cm dryvit hőszigeteléssel, lábazat 4 cm XPS szigeteléssel ellátva, fa födém szerkezetű, fedése pedig alföldi cserép. Nyílászárói fa szerkezetűek thermo üvegezéssel.
Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag teljes körű felújításon esett át az elmúlt években. 2008.-ban a víz, gáz, fűtés és csatorna csövek cseréje, 2013.-ban a hőszigetelés történt.
A ház bejáratát egy fedett teraszon át tudjuk megközelíteni. A tágas előszobába található egy nagy méretű beépített szekrény, valamint a 2017- ben cserélt, új Ariston kondenzációs gázkazán is itt kapott helyet. Szemben található a wc. Előszobától jobbra a ház előkertjére néző 15 m2 -es hálószoba, mellette a zuhanykabinnal, fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba.
A nappalitól egy praktikus parapet fal határolja el az étkező részt, ezzel szemben pedig a konyha található. A nappaliból nyílik még egy hálószoba, valamint innen jutunk ki a 17 m2 es fényárban úszó télikertbe, amiből igény eseten egy kisebb szoba is leválasztható. A télikertből nyílik egy praktikus tárolóhelyiség, ami 3, 5 m2.
Az udvar hátsó részén találhatóak a garázsok. A zárhatóban konvektoros fűtés és vezetékes víz is rendelkezésre áll, míg a másikban szerelőaknával és ipari árammal ellátott. Mindkét garázs tetőszerkezete felújított (2020).
A ház további extrái: riasztó, fúrt kút. Megtisztelő hívását fogadom a hét minden napján, aká az esti órákban is. Ára )+ M Ft

Családi ház részletei

Ár: 93 000 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11328379
Irodai azonosító: A1063
Telek: 430 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra