Eladó családi ház Budapest XV. ker 89 900 000 Ft

Leírás

XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, KÖZPONTI RÉSZEN, A HUBAY JENŐ TÉR KÖZELÉBEN, TELJESEN FELÚJÍTOTT, 73 M2, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS, 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ, 201 M2 TELEKKEL, TERASSZAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL, SZAUNÁVAL



A HÁZ JELLEMZŐI:

Az ingatlan 70 m2-es, jó elosztású, világos. 2 éve teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, ennek keretében a víz-, villanyhálózat, a nyílászárók, burkolatok és a fűtésrendszer is cserélve lett.

Új mediterrán stílusú tetőt, új aljzatbetont, kívülről pedig 10 cm-es szigetelést kapott.

Az ablakok műanyagok, hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval lettek ellátva. A kondenzációs kazán is 2022-ben lett beüzemelve, ami a lapradiátorokat fűti fel, a hidegburkolatok alatt pedig padlófűtés is kialakításra került.

Az udvarra autókkal be lehet állni, egy polikarbonát tető biztosít a járműveknek fedett beállót, fedett teraszként is használható ez a rész, amely a hátsó kertig térkövezett. A kertben tágas szauna, illetve jakuzzi is helyet kapott.



FINANSZÍROZÁS:

A ház hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.



A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Várjuk hívását munkanapokon 09.00- 19:00 óra között.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.

Családi ház részletei

Ár: 89 900 000 Ft
Méret: 73 négyzetméter
Azonosító: 11367522
Irodai azonosító: 17992
Telek: 201 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra