Eladó családi ház Budapest XV. ker 129 900 000 Ft

Leírás

Rákospalotán 2-3 generációnak is alkalmas, 225 nm-es, 2 szintes, alsó szinten üzlet helyiség, emeleten lakás kialakítású, közepes állapotú/részben felújított, 9 szobás ház, fedett terasszal, saját kertel, pincével, eladó.

Eladásra kínálok Budapest XV. kerületében, Rákospalotán, egy 409 nm alapterületű telken álló, 225 nm-es (ebből a földszint 129 nm, az emelet 80 nm), 2 szintes, 5 egész és 4 fél szobás, 181 nm-es kertel, akár 2-3 generációnak is kiválóan alkalmas, dupla komfortos, közepes állapotú, de korszerűsített emeleti lakrésszel, udvari gépkocsi parkolási lehetőséggel, fedett terasszal, riasztó és kamera rendszerrel, klímával, 20 nm-es pincével, 181 nm-es saját kerttel, az alsó szint többféle vállalkozás megnyitására is alkalmas, az alsó szinten jó állapotú lakás/irodahelyiséget, kandalló és cirkó fűtéssel is ellátva, kiváló helyen.

A ház első ízben 1930-ban épült beton alapzattal, és vastag falazattal. A belmagasság 3,8 méter. 2004-ben komplett tető felújításon esett át az ingatlan. 2017-ben lett a tetőtér kialakítva lakásnak, sarokkáddal és zuhanyzóval, két klímával, egyedi toló ajtóval, modern amerikai konyhás nappalival és kandallóval. A felső szint kimondottan napfényes, világos.

Az ingatlanba egy nagy kapun keresztül lehet bejutni. Családok számára ideális udvarral és kertel határolt, Ny-i tájolású. A ház tégla falazatú, nagyon jó állapotú födém szerkezet jellemzi. Az alsó szint üzlethelyiségnek/vállalkozásnak lett kialakítva, tárolókkal, kerámia burkolással, saját vizes blokkokkal, ami egy kifestés után azonnal használatba vehető.


Műszaki állapot:
A 2016-ban az elektromos hálózatot kicserélték, új biztosíték táblával.
2004-ben a komplett tető felújítás megtörtént. Gázcirkó gondoskodik a megfelelő fűtésről, amit több kandalló is kiegészít, ezzel is csökkenve az ingatlan költségeit. A nyílászárók nagy része korszerű műanyagra lettek cserélve. Ahol szükséges volt a vízvezetékeket is kicserélték. A ház teljes körűen riasztó és kamera rendszerrel fel lett szerelve. A belmagasság lent 3,8 méter.
Az tetőtéri lakás 2017-ben lett kialakítva, szép beltéri és kültéri nyílászárókkal, gépesített konyhával, új kádas és zuhanyzós fürdővel, parkettával, kandallóval és 2 db hűtő-fűtő klímával. Itt minden nyílászáró modern műanyag kialakítású.

Közlekedés: A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, buszjáratokkal (5-ös, 96-os, 124-es, 224-es, 296-os, 296A-s, 996-os, 996A-s) a város több pontjára is könnyedén eljuthatunk, akár 30 perc alatt a belvárosba érhetünk. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, játszótér pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak. A bevásárlást (Lidl, Aldi, Spar, Tesco) és ügyintézést a nem messze lévő Pólus Center segíti. Az M3 autópálya percek alatt elérhető.

Első sorban családosoknak, 2-3 generációnak alkalmas házat keresőknek ajánlom, akik kertes családi házra vágynak, illetve kiváló üzleti célok megvalósítására alkalmas iroda/üzlethelyiséget is el tudnának képzelni maguknak.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Családi ház részletei

Ár: 129 900 000 Ft
Méret: 225 négyzetméter
Azonosító: 11284078
Irodai azonosító: 305587
Telek: 409 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 5
Fél szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra