Eladó családi ház Budapest XIX. ker 84 900 000 Ft

Leírás

Kispest családi házas, csendes övezetében frissen felújított, összesen nettó 92 m2-es (az alsó szint 62, a felső szint nettó 30 m2), az alsó szinten 2 szoba külön konyhás, a felső szinten beépítésre kerülő további 2 hálós családi házrész eladó. Az eladó ingatlanra eső teljes telekrész 175 m2, mely magában foglalja a házrészt, egy 17 m2-es teraszt, valamint a ház előkertjét, melyben két autó is kényelmesen le tud parkolni. Igény esetén megvásárolható a hátsó házrész is, ennek ára külön megállapodás tényét képezi.
A friss felújítás tartalmazta a nyílászárók cseréjét, komplett tetőcserét, külső, alsó és felső hőszigetelést és burkolatok cseréjét is. A fűtés jelenleg konvektoros, de a tetőtér beépítésekor cirkósítás az ár részét képezi.

A feltüntetett ár tartalmazza tehát a komplett tetőtér beépítést és kialakítást szigeteléssel, tetőablakokkal együtt, a cirkósítást és a kerítésépítést is.

A képek között látható a megosztás, a hátsó házrész tulajdonosa a garázs/műhely felé tud az osztatlan közös részen közlekedni, mely kerítéssel elválasztásra kerül az eladó házrész területeitől. Ezen osztatlan közös területen fekvő garázs/műhely 30 m2, saját zuhanyzóval és WC-vel rendelkezik, ára 15 millió forint, opcionálisan megvásárolható.
Az alsó szint hamar birtokba vehető, költözhető, a tetőtér a cirkósítástól függően kicsit több.
Az ingatlanban jártam és jól ismerem, kérdéseivel, megtekintési szándékával kapcsolatban keressen bizalommal!
Szűcs Attila, Ingatlanpáholy

Családi ház részletei

Ár: 84 900 000 Ft
Méret: 92 négyzetméter
Azonosító: 11374401
Irodai azonosító: 314875
Cím: Áram utca
Telek: 175 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: házrész
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra