Eladó családi ház Budapest XIX. ker 44 200 000 Ft

Leírás

Kispesten, a XIX. kerületben, egy 360 négyzetméteres telken álló családi ház eladó. Az ingatlan két lakássá van alakítva, melyek mérete 34 négyzetméter és 29 négyzetméter. Ezek az egységek egybenyithatók, így lehetőség van egy nagyobb, tágasabb otthon kialakítására.

Az ingatlanhoz tartozik egy tégla tároló is a telken, ami kiváló lehetőséget nyújt a tárolásra. A ház felújítandó állapotban van, így az új tulajdonos saját ízlése és igényei szerint alakíthatja azt. Azonban a jó alapstruktúra és a tágas telken elhelyezkedő ingatlan fantasztikus lehetőséget kínál a lakók számára.

A környék kiváló közlekedéssel rendelkezik, könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt. A közelben számos bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda és egyéb szolgáltatások találhatók, így ideális otthont nyújthat családoknak és befektetőknek egyaránt.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal, és szívesen segítek további információkkal és a megtekintéssel kapcsolatos részletekkel.

Vevőink számára a közvetítés díjmentes!

Eladó ingatlanát díjmentesen felbecsüljük!

Családi ház részletei

Ár: 44 200 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11384941
Irodai azonosító: 18326
Telek: 360 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 2

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra