Eladó családi ház Budapest XIV. ker 120 000 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálok Budapesten, a XIV. kerületben a főúthoz közel eső helyen, Alsórákoson 358 nm alapterületű, téglalap alakú telken álló, 227 nm-es, 4 szintes, (pince, földszint, emelet és tetőtér) jelenleg a földszinten és az emeleten is 1-1 nagyméretű szobával, erkéllyel és terasszal, körbejárható, megkímélt, kitűnő állapotú, szigetelt családi házat, hátsó (kertre nyíló) terasszal, rendezett kerttel, kitűnő állapotú tetőszerkezettel, kb. 60 nm-es betonozott pincével, beépíthető (még be nem fejezett) tetőtérrel.

Az ingatlan kiválóan alkalmas irodáknak, vállalkozásoknak is.

A ház az 1993-ban épült masszív beton alapzattal és béléstestes beton födémszerkezettel, tégla falazat alkalmazásával, délnyugati fekvéssel, és folyamatosan pár év alatt nyerte el jelenlegi formáját. A bejárat jobb oldalán felszíni parkolóval, körös körül zölddel, szép környezetben található, a telek pedig körbejárható, ezáltal a ház bal oldalán is kialakítható egy gépkocsi beállására használható hely, valamint a ház előtt is saját parkolóhely található, illetve kialakítható még.

A házban a bejárati ajtón belépve, a földszinti lépcsőházból külön bejárat van a földszinti és az emeleti lakótérbe, ezáltal több generáció együttélésére kifejezetten alkalmas.

A pince szinten található egy korábban garázsként is használható terület, mely szerelő aknával rendelkezik, valamint egy nagy méretű tárolóhelyiség, mellette mosókonyha és egy tusoló toalettel is kialakításra került.
A földszinten került kialakításra egy előszoba, étkezős konyha, kamra, kádas fürdőszoba (toalettel), egy nagyon világos és tágas „L” alakú tágas nappali, melyet 2 szobának is le lehet ketté választani, és egy kellemes méretű terasz alkotja.
Az emeleten szintén egy étkezős konyha, kamra, fürdőszoba, toalett, nagy méretű, ívelt, ablakokkal kialakított nappali, és utcafronti erkély került megépítésre.
A tetőtér kialakítása a szobákkal, helyiségekkel nem készült el, de bármikor beépíthető, mely fotón is látható.

A családi ház ideális, fekvéséből adódóan körbenapozott. Világos, nyugodt lakóhelyet találunk itt Zugló egyik legfrekventáltabb részén.

Műszaki állapot: a házban az ablakok kétrétegű szigetelt, méretre gyártott, igényes kivitelű fa nyílászárók. A kellemes hőérzetet és melegvíz ellátást gázkazán szolgáltatja a szintenként szabályozható padlófűtéssel. A fűtés átalánydíja éves átlagban 25.000 Ft/hó. Az elektromos áram díja7.500 Ft/2 hó, a vízfogyasztás és csatorna díja 11.000 Ft/2 hó.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a környék infrastruktúrája nagyon jó, az Örs vezér térhez igen közel található. Minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszer boltok). A közelben van a 77, 80, 80A, 81, 82-es trolibuszok megállója, a 31, 32, 130, 131, 144-es buszjáratok, a 907, 908, 931, 956, 990-es éjszakai járatok, a 3, 62, 62A -s villamos, a H8 és H9-es HÉV járatai, valamint 10 percre a M2-es metró megállója, ahonnan a belváros 15 percen belül elérhető. A Paskál Gyógy- és Strandfürdő pedig gyalogosan mindössze 10 percre található.

Ajánlom fiataloknak, összeköltözőknek, nagycsaládosoknak, több generációnak, akik kertes házra vágynak, amelyen a tetőteret illetően saját ízlésük szerint tudnak befejezni.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Fortiselit Ingatlan Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Fortiselit Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Családi ház részletei

Ár: 120 000 000 Ft
Méret: 227 négyzetméter
Azonosító: 11314660
Irodai azonosító: 308633
Telek: 358 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra