Eladó családi ház Budapest XII. ker, Virányos, 349 000 000 Ft

Leírás

Különleges Ajánlat!

Budapest XII. és II. kerületének határán, Virányos csendes, elegáns részén, klasszikus villaépületek környezetében, eladásra kínálunk egy összesen 225 m²-es, nappali + 4-5 hálószobás, délnyugati tájolású családi házat.
Az ingatlan egy zárt zsákutca végén, gyönyörű hegyvidéki panorámával, csendes és exkluzív környezetben helyezkedik el. Az ikres beépítésű házhoz egy tágas, ~500 m²-es kert is tartozik, melyet beállt növényzet és fák ölelnek körül, továbbá két gépjármű számára biztosított garázs is rendelkezésre áll.

A villa jellegű ingatlan egy 523 m²-es, enyhén lejtős telken található, a Szarvas Gábor út egyik keresztutcájában, ami a nyugodt hegyvidéki életstílust ötvözi kiváló közlekedési és infrastrukturális lehetőségekkel.

Az épület külső megjelenését a manzárd tető, a francia stílusú, hajlított teraszkorlátok határozzák meg, amit a János-hegyi panorámával rendelkező emeleti szint boltíves ablakai egészítenek ki stílusosan.
Az eredetileg egy szintes családi ház az 1960-as években épült, majd a jelenlegi tulajdonosok 1994-ben teljes körűen átépítették.

A felújítás során újjászületett a bejárat és a nappali szinthez kapcsolódó terasz, valamint egy új emeleti szint is kialakításra került. A manzárdtetős kialakítás lehetővé tette a függőleges síkú ablakok elhelyezését, melyeket tetőablakok egészítenek ki a maximális benapozás érdekében.

Az átépítés eredményeként két önálló lakás jött létre. Az ALSÓ SZINTEN három szoba, külön konyha, étkező, fürdőszoba és mosdó található, melyhez közvetlenül kapcsolódik egy télikert és egy kényelmes terasz.

Az EMELETRE egy kényelemes belső lépcső vezet, ahol egy tágas, amerikai konyhás nappali, két hálószoba, külön fürdőszoba és mosdó elrendezésű lakás kapott helyet.
Az emeleten látszógerendás tetőszerkezet növeli a terek nyitottságát, minden helyiséghez erkély vagy terasz kapcsolódik, köztük a legnagyobb terasz, amely a belső kertre néz, lenyűgöző kilátással rendelkezik a János-hegyi kilátóra.

A ház mögött, a nappali szint terasza alatt, egy kétállásos GARÁZS is helyet kapott, amely az oldalkerten keresztül közelíthető meg.

Az ingatlan rugalmasan alakítható: felújítás után ideális választás lehet akár egy nagyobb család számára, akár két különálló lakásként, generációk együttélésére is tökéletes megoldást kínál.

Ez a páratlan ingatlan azok számára ideális, akik nyugodt hegyvidéki környezetre vágynak, de fontos számukra a kiváló közlekedési és infrastrukturális lehetőségek közelsége, valamint a neves magyar és nemzetközi iskolák gyors elérhetősége.

Családi ház részletei

Ár: 349 000 000 Ft
Méret: 225 négyzetméter
Azonosító: 11429479
Városrész: Virányos
Telek: 523 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Panorámás
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 5
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Parketta
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra