Eladó családi ház Budapest XII. ker 289 000 000 Ft

Leírás

A TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET HATÁRÁN, CSENDES ZSÁKUTCÁBAN

XII. kerület Farkasvölgyben 225 nm-es, 6 szobás, három szintes felújított ikerház fél 289 M Ft-ért eladó.

A HÁZ
Az 1980-as években épült ikerházat a 2010-es években újították fel minőségi anyagokkal, 3 rétegű fa nyílászárókkal, fa parkettával, de tisztasági festések azóta is történtek.
Délnyugati fekvésének köszönhetően nagyon világos, a vastag falaknak jó a hőháztartása, a legfelső emeleten légkondicionáló is beépítésre került.

FÖLDSZINT
A lakás három úton közelíthető meg, a legalsó szinten elektromos kapun keresztül juthatunk a kb 30 nm-es garázsba, vagy a gyalogos főbejáraton, vagy a közvetlenül a hátsó kertbe vezető ajtón keresztül.
A főbejáraton keresztül előtérbe jutunk, amelyet egy térelválasztó fal választ el az étkezőtől és a konyhától. Igény szerint egybenyitva nagyon tágas élettér jöhet létre. Található itt még egy ablakos háztartási helyiség, vendég WC és kamra is.

ELSŐ EMELET
Az első emeleten hatalmas nappali található fatüzeléses kandallóval, egy saját erkéllyel rendelkező hálószoba, és egy tágas kádas és zuhanyzós fürdőszoba. A nappali megosztásával egy további hálószoba is kialakítható.

MÁSODIK EMELET
A második emeleten három háló és egy zuhanyzós fürdő található. Az egyik szobából közelíthető meg a kb 30nm-es padlás, amely nagyon hasznosan elnyeli az éppen nem használt dolgokat.

REZSI
A fűtést és melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja, gázszámla átlagosan 40.000 Ft/hó volt az elmúlt 12 hónapban.

A KERT
Mivel a két ikerház fél egy tulajdonos kezében van, így egységes arculattal a kert 2023-ban teljesen megújult, rengeteg növény és fa került beültetésre, melyek vízellátásáról locsolórendszer gondoskodik. Ennek használatáról megosztási szerződés rendelkezik, javarészt teljesen elkülöníthető a két ikerház félhez tartozó rész.

PARKOLÁS
30 nm-es garázs, elektromos kapuval

A KÖRNYÉK
Csendes zsákutca, ahonnan az 53-as busz megállója kb. 10 perc sétával elérhető, amely közvetlen kapcsolatot teremt az Újbuda Központ-i metró hálózattal. Kocsival a MOM park 10 perc, az M7-es bevezetője szintén ennyi, a belváros forgalomtól függően akár 15 perc alatt elérhető.
A közelben kiváló, köztük számos nemzetközi óvoda és bölcsőde található. Az utca végén induló erdei ösvényen pedig közvetlenül kirándulhatunk a Normafához, ami futóknak, kutyásoknak, természetbarátoknak nagy örömére szolgálhat.

A másik ikerház fél épp felújítás alatt, de már arra is lehet ajánlatot tenni.

Ideális otthona lehet pl. nagyobb családnak, akik úgy szeretnék élvezni a csendet és a nyugalmat, hogy közben közel maradnak a belvároshoz.


Bővebb információért várom hívását.

Családi ház részletei

Ár: 289 000 000 Ft
Méret: 225 négyzetméter
Azonosító: 11377228
Irodai azonosító: 301455
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra