Eladó családi ház Budapest XII. ker 279 000 000 Ft

Leírás

Kútvölgy és Istenhegy határán, zöldövezeti környezetben, 1997-ben kialakított, két szintes ikerház fél dupla garázzsal.

Az ingatlan jól szeparált, saját gondozott kerttel rendelkezik, amely az egyik oldalról teljesen körülöleli a házat. A kertszint, ami egyben a földszint, a garázsszint teteje, így az teljesen rejtve van a kíváncsi szemek elől is.

Az épület földszintjén egy teraszkapcsolatos, rendkívül tágas, kandallóval is rendelkező amerikai konyhás nappali, egy szeparált lakrész, pezsgőfürdős sarokkáddal, wc-vel és bidével is szerelt privát fürdővel, egy vendég mosdó és egy előszoba került kialakításra.

Az emeleti szinten három hálószoba, egy dolgozó, egy zuhanyzóval, wc-vel és bidével szerelt fürdőszoba, egy külön wc, előtér, közlekedő és 2 ideális méretű terasz található. A helységek oldalsó és tetőtéri nyílászáróiknak továbbá fekvéseiknek köszönhetően rendkívül világosak.

Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását egy kombi cirkó készülék biztosítja amely padlófűtéssel, radiátorokkal és törölközőszárítókkal adja le a kellemes hőmérsékletet. A hangulatos melegről pedig egy a nappaliban elhelyezett fatüzelésű kandalló gondoskodik.

A házhoz tartozik egy közvetlen utcafrontról nyíló dupla garázs, amelyben kényelmesen elfér 2 nagyméretű autó továbbá motor, kerékpárok, stb.

Az ingatlan kizárólag irodánk kínálatában elérhető!

Jöjjön és tekintse meg mielőbb!

Családi ház részletei

Ár: 279 000 000 Ft
Méret: 185 négyzetméter
Azonosító: 11373397
Irodai azonosító: 18108
Telek: 350 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 5

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra