Eladó családi ház Budapest XII. ker, Farkasvölgy, 199 800 000 Ft

Leírás

XII. kerület Farkasvölgyben, szép hegyvidéki PANORÁMÁS IKERHÁZFÉL ELADÓ!
A zöld környezetben elhelyezkedő, kiváló tömegközlekedéssel és infrastruktúrával rendelkező ingatlant az elmúlt években felújították: Viessmann fali kazán gondoskodik a radiátoros fűtésről és a használati melegevíz ellátásról, a ház klímával felszerelt, az új műanyag nyílászárók redőnyökkel, ill. rolókkal kerültek kialakításra, a TÖBB GENERÁCIÓ számára is használható ingatlanban megújultak a konyhák, a fürdőszobák, a hideg- és meleg burkolatok.
A rendkívül VILÁGOS, TÁGAS ingatlan délkeleti-tájolásának köszönhetően napfényes, barátságos, családias hangulatú. A három lakószintes ingatlan szintenként elszeparáltan tud lehetőséget nyújtani a privát szféra megélésére: két konyha, szintenként egy-egy ablakos, káddal, ill. zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba szolgálja a lakók kényelmét; az épület alatt 14 nm-es pince található.
Az ingatlan kialakítása:
FÖLDSZINT: a lépcsőházból külön bejáraton megközelíthető lakás kellemes fogadótér-étkező-konyha, három különnyíló hálószoba, fürdőszoba és háztartási helyiség kialakítású; ez az önálló lakrész kitűnő lehetőség az idősebb generáció, vagy kamasz gyermekek számára, de akár iroda céljára, ill. egy szolgáltatás működtetésére is ideális lehet.
Az EMELETRE kényelmes belső lépcső vezet, itt található a tágas nappali-étkező-konyha együttese erkélykapcsolattal, a konyha mellett kamra; hálószoba, káddal és épített zuhannyal kialakított, ablakos fürdőszoba, külön mosdó helyiség;
A TETŐTÉRBEN két különnyíló hálószoba, kisebb nappali és fürdőszoba kapott helyet.
A 425 nm-es, ősfás, sík telek teljesen szeparált, rendezett, szépen füvesített, kiváló lehetőség a pihenésre, kikapcsolódásra, gyermekek számára játékra.
Az ikerházfelek tulajdonosai között - ügyvéd által ellenjegyzett - használati megosztás készült.
Az eladó ikerházfélhez saját, - távirányítású elektromos kapuval ellátott - utcafronti beállóhelyet is kialakítottak két gépkocsi számára (+2,6 MFt/beálló).
A zöldövezeti területen, a XII.-XI. kerület határán fekvő ingatlan további előnye kitűnő lokációja: több bevásárlóközpont; jó nevű-, ill. nemzetközi oktatási intézmények; az M1-M7 autópálya bevezető szakasza pár perc alatt elérhető; de könnyen megközelíthető a budai hegyvidéki területről is autóval és tömegközlekedéssel (8E és 53-as jelzésű buszok, valamint az 59-es villamos) egyaránt.
Kitűnő választás nagy családosoknak, összeköltözőknek vagy otthon dolgozóknak, de remek lehetőség befektetési célra is!
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Családi ház részletei

Ár: 199 800 000 Ft
Méret: 180 négyzetméter
Azonosító: 11432315
Irodai azonosító: E48754
Városrész: Farkasvölgy
Telek: 425 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Luxus komfort
Elhelyezkedés: Panorámás
Szintek száma: 2 szint + tetőtér
Egész szobák: 7

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra