Eladó családi ház Budapest XI. ker, Pösingermajor, 199 000 000 Ft

Leírás

Budapest XI. kerületének festői környezetében, Pösingermajorban helyezkedik el ez a 240 négyzetméteres ikerház, melyet egy 862 négyzetméteres telek foglal magába. Az ingatlan 6 tágas szobával és 2 félszobával, valamint két fürdőszobával és különálló wc-vel rendelkezik. A déli tájolású nappali világos és barátságos atmoszférát teremt, a belmagasság 285 centiméteres. A felső szinten légkondicionáló berendezés is található. A házhoz tartozik erkély és terasz is, amelyek ideális helyszínt nyújtanak a szabadban történő kikapcsolódáshoz.

Az ingatlan egyállásos garázzsal is ellátott, ahol kényelmesen elhelyezheti járművét. A víz, villany és gáz bekötése már megtörtént, a csatornarendszer derítővel megoldott. Az ingatlan átlagos állapotú, részben felújított, így az új tulajdonosának lehetősége nyílik igényei szerint átalakítani és felújítani azt.

Az ikerház 1993-ban épült a város szélén, az erdő mellett található, így csendes és nyugodt környezetet biztosít. Az ingatlan csodálatos panorámával rendelkezik, ahonnan minden évszakban élvezhető a természet szépsége. Ez az otthon ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék egyesíteni a nyugalmat egy gyönyörű természeti környezettel.

Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Családi ház részletei

Ár: 199 000 000 Ft
Méret: 240 négyzetméter
Azonosító: 11377922
Városrész: Pösingermajor
Telek: 862 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra