Eladó családi ház Budapest XI. ker, Madárhegy, 179 355 000 Ft

Leírás

XI. Kerület MADÁRHEGY KÖRZETÉBEN, AUTÓVAL és GYALOGOSAN is JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ, teljesen SÍK, trapéz alakú, 1000 m2 telken épülő, 3 épületből álló, SORHÁZI TÁRSASHÁZBAN kínálunk eladásra, egy K-i TÁJOLÁSÚ, KERTRE NÉZŐ, belső 2 szintes, 127 m2-es (43,4 m2 terasz és erkély 1/2 méretének a beszámítása mellett), 5 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS, 2 DB TELKEN BELÜLI FELSZÍNI BEÁLLÓVAL (3,5 Mft/db), és 55 m2 SAJÁT KERTTEL (1,9 Mft) rendelkező lakást.

LEGMODERNEBB FŰTÉS-HŰTÉS RENDSZER: HŐSZIVATTYÚVAL ÉS NAPELEM RÁSEGÍTÉSSEL, PADLÓFŰTÉSSEL KOMBINÁLVA (MENNYEZET HŰTÉS – FŰTÉS IS MEGOLDHATÓ)
KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓK: 3 RÉTEGŰ THERMO műanyag.
A KIVITELEZŐ JÓ NÉHÁNY TÁRSASHÁZAT ÉPÍTETT MÁR FEL, - ezáltal természetesen TÖBB REFERENCIAMUNKÁVAL is RENDELKEZIK - jelenleg is több építkezése folyik párhuzamosan, ennek mentén TAPASZTALT, MEGBÍZHATÓ, és ÁLLANDÓ KIVITELEZŐCSAPATTAL DOLGOZIK EGYÜTT. Az ÉPÍTŐANYAG és GÉPÉSZET nagy részének a MEGVÁSÁRLÁSA már KORÁBBAN MEGTÖRTÉNT, ezekre a tényekre hivatkozva a szerződésben vállalt határidők nagy biztonsággal tarthatók, az ÉPÜLET KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTA 2024 ŐSZRE várható.

Közlekedés: 40, 40B, 88, és 88A buszok gyalogosan 10 percre, M4 METRÓ KELENFÖLDI VÉGÁLLOMÁSA BUSSZAL 6-8 PERC ALATT ELÉRHETŐ.

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!
AMENNYIBEN SZÁNDÉKÁBAN ÁLL INGATLANT ELADNI - A LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL, GARANTÁLT JOGI, ÉS BANKI HÁTTÉRREL - KERESSEN BIZALOMMAL, HOGY EGY SZEMÉLYES HELYSZÍNI FELMÉRÉST KÖVETŐ INGYENES ÉRTÉKMEGÁLLAPÍTÁS UTÁN, EGYÜTT TUDJUNK MŰKÖDNI AZ ÖN INGATLANÁNAK AZ ÉRTÉKESÍTÉSÉBEN IS!

Családi ház részletei

Ár: 179 355 000 Ft
Méret: 127 négyzetméter
Azonosító: 11377892
Városrész: Madárhegy
Telek: 1000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: sorház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra