Eladó családi ház Budapest IV. ker 51 900 000 Ft

Leírás

Eladó egy házrész Újpest központi részén csendes, ám rendkívül jó elhelyezkedésű utcában.
A házban két lakás található, melynek az utcafronti része eladó, valamint a telek negyede, ami osztatlan közös tulajdon. A lakás elosztása nagyon ideális, ajánlom házaspároknak, kisgyerekes családoknak is, de mivel két külön nyíló szoba is található benne, ezért könnyen ki is lehet adni. Igény szerint a tetőtér beépítésére is van lehetőség.

A ház 2018-ban lett felújítva: a teljes tető lecserélésre került, a ház szigetelést kapott, az ablakok, ajtók kicserélésre kerültek, fürdőszoba teljesen fel lett újítva, valamint a padló teljes cseréje megtörtént. Ennek köszönhetően a rezsi rendkívül alacsony. Az ingatlan azóta folyamatosan karban lett tartva.
Az ingatlanhoz mellékvízóra tartozik, fűtés gázkonvektoros ( évente ellenőriztetve volt), a kuka jelenleg közös, illetve szelektív hulladékgyűjtő is van.

M3 metró 8 perc sétára található, 30-as busz az utca végéről indul, gyorsan elérhető a 147-es, 220-as busz és a 12-14-es villamos megállója.
Piac, játszóterek, park, boltok (Lidl, Spar, DM, Rossmann, Obi, Pepco), vendéglátóegységek, posta 5-10 percen belül elérhetőek gyalog. Az utcán ingyenes a parkolás, de az udvari beállás is megoldható.
Várom megtisztelő megkeresését!

Családi ház részletei

Ár: 51 900 000 Ft
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11403345
Telek: 560 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: házrész
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra