Eladó családi ház Budapest III. ker 120 000 000 Ft

Leírás

Eladó egy két generációs családi ház Csillaghegy és Római fürdő határán.


A 80 nm2-es alsó szinten 3 szoba, konyha,kamra, tágas előtér és egy fürdőszoba található. Lakható, de felújításra szorul. 2022-ben hőszigetelt műanyag, rolós ablakok kerültek beépítésre. Fűtés gázkazánnal megoldott, melegvíz villanyboylerről.

A felső szinten 2011 -ben nettó 60 m2-es fiatalos lakás lett kialakítva, amerikai konyhás nappalival, és 2 szobával, tágas fürdőszobával, előterekkel., hőszigetelt rolós nyílászárókkal, a hálószobában légkondiciónálóval. . A 2 szoba hajópadlóval fedett, a többi helység csempével burkolt. A fűtés és a melegvíz kombi gázkazánnal megoldott

A tetőtér beépítésekor beton födém került kialakításra, valamint a teljes ház10 cm vastag dryvit szigetelést kapott, új vakolattal. A tetőszerkezet is cserélve lett, a borítás kanadai zsindely.

Az alsó szint és a tetőtér külön bejárattal, valamint külön villany és gázórával rendelkezik,

Az udvaron 2 régi, felújításra szoruló melléképület található, az egyik jelenleg kazánházként,a másik tárolóként funkcionál.


A kert füvesített, illetve a kert végében 2 éve kb 20m2 méretű kőburkolat lett kialakítva, mely a tervek szerint grillező helyként szolgált volna, de alkalmas egy nagy medence alapjának is.

Kocsi beálló a kert utca felőli részén található.

Az ingatlan a csillaghegyi Fagyöngy lakópark melletti utcában van, kiváló közlekedéssel és infrastruktúrával , az Aldi, Lidl, Tesco, hév és buszmegállók 5-10 perces gyalogútra és Csillaghegy központja is, ahol óvoda, orvosi rendelő, patika, a csillaghegyi strandfürdő van.

Az ingatlan 2 generációs családnak remek választás, illetve lakás és iroda kialakítására is alkalmas.

A lakóközösség remek, jó szomszédok.

Családi ház részletei

Ár: 120 000 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11340793
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 5

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra