Eladó családi ház Budapest III. ker 115 000 000 Ft

Leírás

Békásmegyer-Ófalu csendes zsákutcájában eladó egy akár 2 család részére is kényelmesen élhető családi ház. Jelenleg egybenyitották, de könnyedén kettéválasztható, hiszen a háznak 2 bejárata van. Mostani állapotában 2 szoba, 2 félszoba, 1 konyha, 2 fürdőszoba és egy hosszú előszoba található benne. A házhoz tartozó telek 800 a ház 120 m2. Tartozik hozzá egy kb 15 m2-es tároló is, illetve 2 autó számára is kényelmes fedett autóbeálló. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. A fűtés gáz cirkóval megoldott, 2 kazán látja el a házat meleggel. Minden közmű órával mért, a gázfogyasztás már lakrészenként is külön mérhető. A vastag falaknak köszönhetően a ház nyáron is kellemes klímával bír. A tető felújítása nemrég készült el. Állapotát tekintve akár ebben a formában is lakható, de egy kis ráfordítással saját ízlésére formálhatja új tulajdonosa. Az ingatlan tehermentes, akár azonnal költözhető.
A környék rendkívül csendes és nyugodt. Ha valaki kikapcsolódásra vágyik a napi munka fáradalmai és nyüzsgése után, annak remek választás ez a ház. Ajánlom összeköltözőknek, vagy olyanoknak, akik együtt, de mégis külön szeretnének élni.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon, akár hétvégén is!
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: HZ065167

Családi ház részletei

Ár: 115 000 000 Ft
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11370917
Irodai azonosító: HZ065167-4389161
Cím: 120 nm-es ház eladó Budapest 3. ker.
Telek: 828 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra