Eladó családi ház Bozzai 38 900 000 Ft

Leírás

Bozzai, egy csendes és barátságos falu, mindössze 10 perc autóútra található Szombathelytől, ami gyors és kényelmes bejutást biztosít a városba. A kedvező elhelyezkedés lehetőséget ad arra, hogy élvezze a vidéki élet nyugalmát, miközben könnyedén elérheti a városi szolgáltatásokat és lehetőségeket.

Az ingatlan alapterülete 75 m², ami kényelmes életteret biztosít. A hozzá tartozó 1500 m²-es telek számtalan lehetőséget kínál az új tulajdonos számára. A nagy terület ideális lehet kertészkedésre, családi összejövetelek szervezésére, de akár egy saját medence vagy grillezőhely kialakítására is alkalmas. A tágas telek lehetőséget nyújt arra is, hogy kisállatokat tartsunk, vagy akár egy kisebb konyhakertet építsunk.

Az ingatlan 2 tágas és világos szobával rendelkezik, déli tájolású, amely kiváló fényviszonyokat nyújt. A nagy konyha ideális a családi főzésekhez és közös étkezésekhez. Az ingatlanban 2019-ben részleges nyílászáró csere történt, műanyag nyílászárókat építettek be. 2021-ben teljeskörűen felújították a fürdőszobát, 2022-ben pedig a kisebb szobát is modernizálták, így ezek a helyiségek kiváló állapotban várják új lakóikat.

A ház fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik, amely egy hatékony gazdaságos megoldás. Az optikai internetkábel már be van kötve, így a gyors és megbízható internetkapcsolat is biztosított. A ház teljes bútorzattal és gépesítéssel eladó.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet mindazok számára, akik csendes és nyugodt környezetben szeretnének élni, mégis közel a város nyújtotta előnyökhöz.

További információkért keressen bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 38 900 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11395899
Irodai azonosító: HZ040248-4664490
Cím: Eladó 75 nm-es ház Bozzai
Telek: 1500 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra