Eladó családi ház Biatorbágy 109 500 000 Ft

Leírás

Eladó Biatorbágyon a Zöldsziget lakópark már kiépült részén 101 m2-es kertkapcsolatos sorházi lakás. A 4 lakásos társasház 2007-ben épült, a lakás az elmúlt években jelentős felújításon esett át. A földszinten az előszoba a felújítás során kibővítésre került (5 m2) így már kényelmes helyet kínál a hazaérkezőknek.

A tágas amerikai konyhás nappaliból (40m2) a kertbe és a teraszra jutunk. A földszinten helyet kapott továbbá egy teljeskörűen felújított zuhanyzós fürdőszoba WC-vel (4,3 m2), valamint egy kamra is (2,3 m2).

Az emeleti előtérből (3,6 m2) nyílik a 3 hálószoba (12,6 m2, 11,2 m2, 11,6 m2), kettőből az emeleti erkélyre is kijuthatunk. Az emeleten egy nagyméretű kádas fürdőszoba van WC-vel (7,8 m2), dupla mosdóval. Emellett helyet kapott továbbá egy gardróbszoba is (1,7 m2). A padlástér további beépítésre alkalmas.

A lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról egy víztartályos kombi cirkó kazán gondoskodik. A konyha hidegburkolatos részén padlófűtés működik. A földszint és az emelet is nagy teljesítményű hűtő-fűtő klímával felszerelt. A közüzemi díjak a lakás önálló mérőórái alapján kerülnek megállapításra.

A intim kert (40 m2) kizárólagos használatú, öntöző és csepegtető rendszerrel ellátott. A növényzet szép, gondosan karbantartott. A kertben található továbbá egy szerszámos kisház is. A burkolt teraszt (17 m2) könyökkaros árnyékoló védi a napsütéstől.
Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

A környékéken fiatal, kisgyermekes családok élnek, rendezett újszerű lakókörnyezetben. A zöldövezeti játszótér, edzőpark, futókör, foci- és kosárlabdapálya az utca végén, a lakástól 150 m-re található. Gyalogos távolságra bolt, óvodák, iskolák, újonnan épített középiskola buszmegálló stb., de Biatorbágy központja is néhány perces sétával elérhető. Biatorbágy kiváló adottságai miatt Budapest az M1 autópályán 15-20 perc alatt elérhető, vonattal a Kelenföldi pályaudvar 16 perc.

Családi ház részletei

Ár: 109 500 000 Ft
Méret: 101 négyzetméter
Azonosító: 11412854
Irodai azonosító: 371875
Cím: Zöldsziget lakóparkban
Telek: 800 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: sorház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra