Eladó családi ház Békéscsaba 89 000 000 Ft

Leírás

Lehetőségek családi háza!
Ez a teljesen felújított, 232 nm-es családi ház nem csupán épület, hanem egy egész életet átölelő élmény.
4057 nm. gyümölcsös, konyhakert, grillező, gondozott kertje lehetőségek színtere.A 116 nm-es földszint és az ugyancsak ekkora emeleti rész kényelmes teret biztosít akár három generáció számára is. A három bejáratnak köszönhetően mindenki kényelmesen megközelítheti otthonát.
A ház szobái mindkét szinten tágasak, világosak, könnyen berendezhetők, igényes laminált parkettával burkoltak. A három fürdőszoba mennyezetig felcsempézett, ablakkal kialakított, kettőben zuhany kabin és WC is található. A földszinten egy harmadik, önálló WC is helyet kapott. A fenti fürdőszobában kényelmes sarokkádat helyeztek el. A világos étkező mindenhonnan elérhető. A praktikus konyha mellett tágas ablakkal kialakított kamra helyezkedik el.
Az eredeti épület falai 70 cm vastagságúak, vályogból készültek, a felújítás során aláfalazást, szigetelést kaptak. A belső terek falai gipszkartonnal lettek leburkolva, míg a külső falfelületek 18 mm-es lambéria burkolattal szépültek meg, időállóvá téve az egész épületet. Ez a konstrukció ideális hőszigetelést nyújt a lakóknak és szellőzést biztosít a falaknak elkerülve a vizesedést, penészesedést.
Villany, víz és fűtésrendszer korszerűsítve, fűtés és melegvíz ellátás több variációval van megoldva - vegyes tűzelésű kazán, napkolektor, boiler, radiátoros hőleadás, új, külön, éjszakai áramkör stb.
A telken 60 nm-t meghaladó műhely, tároló került kialakításra illetve egy kétállásos fedett kocsibeálló is helyet kapott.
A 4052 nm-es telekterület a 19 gyümölcsfával teli rész ontja gyümölcseit nyáron. A már kialakított fűszer és konyhakert örömet ad egy fárasztó nap után, a gondosan megtervezett grillező, szalonnasütő hely barátokkal, családtagokkal töltött kellemes hétvégék színtere lehet. A kertben 7 kiállásos öntözőrendszer van, melyhez a vizet fúrt kútból, szivattyú segítségével nyerik ki.
Ez a lehetőségek családi háza Önre vár, hívjon bizalommal!
További információkért keressen bizalommal.

Beregszászi Hedvig ingatlanértékesítő: +36 70 409 0967

Családi ház részletei

Ár: 89 000 000 Ft
Méret: 232 négyzetméter
Azonosító: 11386808
Irodai azonosító: HZ089704-4642909
Telek: 4057 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyedi
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra