Eladó családi ház Békéscsaba 56 900 000 Ft

Leírás

Eladó Békéscsaba Erzsébethely városrészében, csendes utcában egy teljesen felújított, prémium anyagokkal kialakított családi ház. Otthonkereső családok számára maga a megvalósult álom ez a most elérhetővé vált csodás ingatlan.

Közel 2000 négyzetméternyi fás-parkos területen helyezkedik el a 117 m2-es családi ház, melyet az elmúlt években teljesen megújítottak.
Egyedi módon egyesítettek modern, korszerű megoldásokat (gépészet, nyílászárók, burkolatok), natúr, természetes anyagokat és színeket, egyedi művészeti elemekkel. A végeredmény egy meseszerű, letisztult, nyugodt otthon lett, olyan hely, ahol öröm gyereknek, felnőttnek, családnak lenni.

A méretes telken a házat körülvevő fás-parkos területet, pihenőkertet, virágágyásokat, játszóteret csak gondozni és élvezni kell, mindent készen kap az a szerencsés család, aki otthonául választja ezt a tényleg fantasztikus ingatlant.

Ha szeretne egy különleges, varázslatos otthont, ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, győződjön meg róla személyesen, hogy "élőben" még jobb!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 56 900 000 Ft
Méret: 117 négyzetméter
Azonosító: 11419859
Irodai azonosító: 650194
Telek: 1945 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra