Eladó családi ház Békés 29 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálom Békés város csendes, nyugodt környezetében található 135 m2 hasznos alapterületű polgári jellegű 3 szobás családi házat. Az 1930-as években épült vegyes falazatú ingatlan folyamatosan karbantartott, rendezett, szerkezetileg jó állapotú. A ház az elmúlt évek során nagyobb felújításon nem esett át, de állapotából adódóan akár azonnal, vagy igény szerinti korszerűsítést követően költözhető. A fűtését gáz és vegyes tüzelésű kazán is ellátja, a meleg vízről villanybojler gondoskodik.
A körbekerített 1085 m2-es gondozott teleken találhatunk melléképületeket, tárolókat és termő gyümölcsfákat. Elhelyezkedésének köszönhetően Békés központi része pár perc gyaloglással is könnyedén elérhető, valamint a Körös folyó, a Békési Gyógyfürdő és a Dánfoki Üdülőközpont szinte karnyújtásnyira található.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szerkezetileg jó állapotú, békési, nagy családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 29 000 000 Ft
Méret: 135 négyzetméter
Azonosító: 11245063
Irodai azonosító: 549826
Telek: 1085 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra