Kiadó családi ház Újfehértó 500 000 Ft

Leírás

Ideális választás azok számára akik, csendes természetközeli élettérben szeretnék tölteni a munka utáni jól megérdemelt pihenést!

A ház Újfehértó központjához közel aszfaltos út mellett található, így innen könnyen megközelíthető, akár a Debrecenben lévő BMW gyár (az E573-ason 35 km 29 perc), vagy akár a Déli Ipari park is ( CATL, Vitesco, Kornes, EcoPro) (50 km 40 perc). Sőt a nyíregyházi cégek még közelebb vannak! Sunwoda 20 perc 20km, Lego 20 km 20 perc.

A ház tágas és fényes terei kellemes életteret nyújtanak egy család számára, de akár dolgozóknak is ideális lakhelyül szolgálhat! Emellett a meleg évszakokban kellemes kikapcsolódási lehetőségeket kínál a hatalmas kert.

A ház a tágas közösségi terei mellett 3 különnyíló hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. A földszinten lévő tágas garázzsal rendelkező ingatlan tökéletes lehetőséget nyújt azoknak, akik kényelmes és meghitt otthonra vágynak. A gáz (cirko) fűtésnek és a vegyes tüzelésű kazánnak köszönhetően a téli napokon kellemes meleg járja át a épület tereit, amit a lépcső alatt megbújó cserépkályha tesz még hangulatosabbá. Az ingatlan bútorozott, az egyes elemek megbeszélés szerint változtathatóak. Az amerikai konyha és a konyhasziget lehetővé teszi, hogy a főzés közben is kapcsolatban maradjon a családjával vagy barátaival. A kert páratlan lehetőséget kínál a kellemes nyári időtöltéshez. Az elektromos autó töltési lehetőségnek köszönhetően nem kell aggódnia az autó töltése miatt sem! Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető autóval, és a szükségesebb szolgáltatások is elérhetőek a közelben. A csendes kertvárosi városrész biztonságos és nyugodt környezetet biztosít az Ön és családja számára, de akár három dolgozó számára is ideális lakás lehet!

Amennyiben egy olyan otthont keres, amely minden igényét kielégíti, akkor ne habozzon!

Keressen minket bizalommal, és nézze meg ezt a csodálatos otthont Újfehértón!

Családi ház részletei

Ár: 500 000 Ft/hónap
Méret: 220 négyzetméter
Azonosító: 11397487
Telek: 1200 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra