3 + 1 tanács ingatlan-hirdetésünk felturbózására

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ezek a legújabbak, már az ingatlanosok is ezt használják!

Egy jól megírt ingatlanhirdetés és a profi képek sem garantálják a ház gyors eladását főleg egy profi ingatlan-közvetítő nélkül. Vannak azonban kipróbált megoldások, amik biztosan segítenek.

1, INGATLAN-HIRDETÉS SAJÁT WEBOLDALON
Nagy értékű ingatlan eladásakor érdemes megfontolni egy saját oldal létrehozását. Ez lehet egy aloldal, de lehet önálló domain is. Ide korlátozás nélkül lehet tartalmat írni és korlátlan mennyiségű képet feltölteni. Lényeges, hogy beszédes legyen a domain: tutihazbudapest.hu; lakaseladocsepel.hu és persze a kereső-optimalizálásról sem szabad elfeledkezni. A hirdetésekbe természetesen bele kell kerülnie az oldalunkra mutató linknek.

2, TÁVOLI VAGY NEM LAKOTT INGATLAN ELADÁSA
A saját weboldal kiváló lehetőség arra is, hogy gyakorlatilag a nap 24 órájában bemutassa az ingatlant anélkül, hogy az eladónak személyesen ott kellene lennie, Elég csupán egy táblát a homlokzatra, jól látható helyre kifüggeszteni a weboldal címével és az érdeklődők máris önállóan tájékozódhatnak. A személyes megtekintéseket pedig hétvégére vagy havonta egyszer pontos időpontokra be lehet időzíteni.

3, INGATLAN-HIRDETÉS A KÖZÖSSÉGI OLDALON
Ki mondta, hogy a Facebook fényképalbumokban csak nyaralásos képek lehetnek? Az “Eladó házunk” mappába feltölthető minden szükséges információ, amit tudni kell a házról és természetesen az idővonalon is meg lehet osztani egy-két képet, de akár a csaladihazak.hu apróhirdetést is.

 

Házeladás felturbózása Facebookon


+1, VÉRDÍJ MINTÁJÁRA VEVŐDÍJ KITŰZÉSE
Miért ne ajánlhatna fel a házeladó a hirdetésmegosztásában egy bizonyos ingatlan-közvetítői jutalékot? Csupán annyit kell tennie, hogy megkéri őket, hogy osszák tovább az ingatlan-hirdetést és akinek az ismerőse végül megveszi az ingatlant, kap egy értékes ajándékot vagy egy bizonyos pénzösszeget. Valószínűleg az ismerősök szívességből is megtennék, de így azért mégis izgalmasabb.

Az elkövetkezendőkben az irányár helyes belövéséről lesz szó.


<< Előző

11 jótanács házeladáshoz

Következő >>

Egy házeladás igaz és tanulságos története