Eladó családi ház Velence 69 900 000 Ft

Leírás

Velence Újtelepen iskola, óvoda közelében egy BARÁTSÁGOS, CSENDES utcában, utcáról KÜLÖN BEJÁRATTAL, és KÜLÖN UDVARRÓL megközelíthető téglaépítésű, nappali + 4 szobás, 146,3 m2 hasznos lakóterű (bruttó 301 m2) AKÁR 2 GENERÁCIÓ számára is alkalmas ikerház bal oldali, DÉLI tájolású egysége, 547 m2-es összközműves SAJÁT, TELJESEN LEVÁLASZTOTT telekkel eladó.

A HÁZ REZSIJE NAGYON ALACSONY, ÍGY BELEFÉR ÚGY A GÁZ, MINT A VILLANYÁRAM TEKINTETÉBEN A TÁMOGATOTT, KEDVEZMÉNYES ÁRÚ MENNYISÉGBE.

A házba egy hangulatos, boltíves, fedett teraszról jutunk be. Belépve, az előtérből balra haladva egy tágas közlekedőn keresztül juthatunk el az új, gépesített konyhába és az étkezőbe, a helyiség kialakításának köszönhetően egy légtérben van a nappalival.
A világos nappaliból egy hatalmas, 25 m2-es, kertre néző teraszra ülhetünk ki. A terasz alatt egy 20 m2-es, külön pince-tárolót alakítottak ki.
A bejárattól jobbra egy nagy, 20m2-es hálószoba található fürdőszoba-kapcsolattal. A fürdőszobában a felújítási munkálatok megkezdődtek, ennek befejezése már az új tulajdonosra vár. A helyiségben a víz-, villanykiállások elkészültek, a falba épített wc-tartály és az ideiglenesen beépített wc, valamint a mosdó működőképesen rendelkezésre áll.
A nappaliból jutunk fel az emeleti szintre, ahol 3 hálószoba található, melyek a nappali méretű előtérből nyílnak. Az előtérből a kert felé néző nagy erkélyre jutunk. A fürdőszoba melletti kisebbik hálószobához szintén tartozik egy kisebb erkély.
Ezen a szinten is ki lett alakítva egy fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval, fali wc-vel.
A ház alatti 77 m2-es pincerészben a víz-, villany-, csatorna-, és fűtéskiállás is be lett építve. A hatalmas térben igény szerint akár üzlet, vagy irodahelyiség, esetleg konditerem, játékszoba, de akár egy külön lakrész is kialakítható.

A ház 1986-ban beton sávalapra épült, 30 cm-es kerámia falazóblokk fő falakkal, melyEK 10 cm EPS szigetelést kaptak. A födém betongerendás, kerámia béléstestes, az ácsolt fa tetőszerkezet betoncserép héjalást kapott. A szobák burkolata laminált padló. Az alsó szinten az előtérben, közlekedőben és az étkezőben, valamint az emeli fürdőszobában járólapburkolat, az alsó szinti fürdőszobában cementsimítás található.
A ház 2016-tól folyamatos felújításon esett át.
A villanyvezetékek és kapcsolók cseréje, a ragalja felújítása és az ereszcsatornák cseréje megtörtént.
A homlokzati nyílászárók modern, 3 rétegű műanyagablakokra lettek cserélve, melyek alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval vannak ellátva.
Új radiátoros fűtésrendszer és vízrendszer lett kialakítva, az emeleten helyezték el a ház szintjeinek fűtését és melegvíz-ellátását külön körön biztosító 22 KW – os ARISTON GENUS PREMIUM ENO 24 Hp KONDENZ kombi gázkazánt és melegvíztárolót.

A felújítási munkálatok egy része már az új tulajdonosra vár: a beltéri nyílászárók mázolása/cseréje, a földszinti fürdőszoba burkolása, szerelvényezése, a lépcső burkolása, valamint az emeleti falak glettelése festése, illetve a terasz és az emeleti erkélyek burkolatának cseréje.

A közelben iskola, bölcsőde, posta, és gyógyszertár található, pár perces autózással a bevásárlás is könnyen elintézhető.

Megközelíthetőség:

A főúttól autóval pár percre, de a vasútállomás, buszmegálló is néhány percnyi sétára van.

Ne hagyja ki, valóban egyedi lehetőség! Hívjon!

Családi ház részletei

Ár: 69 900 000 Ft
Méret: 146 négyzetméter
Azonosító: 11104552
Irodai azonosító: 33H443261
Telek: 547 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Egész szobák: 4

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra