Eladó családi ház Szerecseny 31 900 000 Ft

Leírás

Győr határától 20 percre, Szerecseny forgalom mentes csendes utcájában 3000 m2-es összközműves telken, 1958- ban épült gázfűtéses, 90 m2-es, nappali és 2 szobás, nagy konyhás, korának megfelelő állapotú tehermentes tégla családi ház, új műanyag nyílászárókkal, gazdasági épületekkel, rövid költözési határidővel eladó. A tulajdonosok 2013-ban az ablakokat és a bejárati ajtókat modern műanyagra cserélték, az egyik határoló falat 5 cm hungarocellel szigeteltették valamint a radiátorok cseréje is megtörtént. A lakótér fűtése vegyestüzelésű kazánnal is megoldható. A ház közelében buszmegálló, vasútállomás, abc...stb. megtalálható. A településen FALUSI CSOK igényelhető! A Sokorói-dombság közelében, a Bakony hegység lábainál húzódik meg ez az alig ezres lélekszámú falu, Győr-Moson-Sopron vármegye déli részén, Veszprém vármegye északi határszéle mentén. 
Legegyszerűbb közúti megközelítési útvonala a Pápa és Győr térségét összekapcsoló 83-as főút, amelyről két irányból is el lehet jutni a településre. Vagy Gyarmatnál érdemes lekanyarodni a 8305-ös útra, majd mintegy 4 kilométer után, Gecse központjában rátérni a 8312-es útra – ezen még mintegy 3 kilométernyi utazás után érhető el a község központja –, vagy Tétnél a 8306-os útra, amelyről Gyömöre után kell letérni ugyancsak a 8312-es útra.
A hazai vasútvonalak közül a települést a MÁV 10-es számú Győr–Celldömölk-vasútvonala érinti, amelynek egy megállási pontja van itt. Szerecseny megállóhely a belterület északi szélén helyezkedik el, közúti elérését a 8312-es útból a központban kiágazó önkormányzati út (Rákóczi utca) biztosítja.
A TRADÍCIÓ INGATLANIRODA AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÁLL AZ ÜGYFELEK RENDELKEZÉSÉRE:
- LAKOSSÁGI ÉS IPARI INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSE ÉS BÉRBEADÁSA
- DÍJMENTES PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS, HITELÜGYINTÉZÉS, LAKÁSHITELEK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK / CSOK, ÁFA / , BABAVÁRÓ HITEL, SZEMÉLYI KÖLCSÖN, LAKÁSTAKARÉK, BIZTOSÍTÁS
- JOGI HÁTTÉR, ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSEK KÉSZÍTÉSE KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL
- ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE
- INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS
AMENNYIBEN GYŐRI, ILL. GYŐR KÖRNYÉKI, ELADÓ VAGY KIADÓ INGATLANNAL RENDELKEZIK, KÉREM HÍVJON!

Családi ház részletei

Ár: 31 900 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11430000
Irodai azonosító: 114158
Cím: Szerecseny
Telek: 3000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra