Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra

Eladó családi ház Székesfehérvár, Öreghegy, 88.000.000 Ft, 333 négyzetméter

Eladó  családi ház Székesfehérvár, Öreghegy, 88.000.000 Ft, 333 négyzetméter
88.000.000 Ft
családi ház, 333 négyzetméter m2
Egész szobák:
9
Azonosító:
8893526
Irodai azonosító:
5627
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
családi ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
333 négyzetméter
Ár:
88.000.000 Ft
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
9
Telekterület:
1107
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
Az ingatlan 1994-ben épült, tiszta Porotherm 38-as téglából, síkbeton alapozásra. Az építmény összkomfortos, fűtése gázkazánnal megoldott, lapradiátor hő leadókkal, tovább 2 db fa tüzelésű kandallóval is rendelkezésre áll kiegészítésként. A tetőszerkezet fa szelemenes többfordulós nyeregtető, sátortetős elő tetővel, cserép héjalással. A födémek vasbeton szerkezetűek, a tetőtér beépített. A belső burkolatok funkciók szerint váltakoznak. Az épületben a külső nyílászárók fa, hőszigetelt szerkezetűek,a belső nyílászárók szerkeze jellemzően fa. Az építmény összközműves, jó állapotú.

Az ingatlan hasznos lakóterülete 333 m2, melynek jelenlegi kialakításának köszönhetően 2 generációs ingatlanként funkcionál.
Az egyik lakrészben, mely teljesen a földszinten helyezkedik el, a következő helyiségekkel rendelkezik: 2 hálószoba, előszoba, közlekedő, nappali-étkező, konyha, kamra, kazánház, fürdőszoba WC-vel és egy vendég WC található. A nappaliból egy 10 m2-es panorámás teraszra juthatunk ki.
A másik lakrész /mely már 2 szintes/ a következőképpen lett kialakítva:
A földszinten egy nappali, előszoba, közlekedő, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba WC-vel és a kazánház, illetve az emeleten 4 hálószoba, egy nappali és egy fürdőszoba WC-vel található.

A telek 1107 m2-es, teljes egészében körülkerített beton alapú tégla kerítéssel. A telek végén található egy könnyű szerkezetes faház tároló is. Az ingatlan Székesfehérváron, a település központjától nem túl távol, az Öreghegy városrészén található, mely a város legpreferáltabb része. Az ingatlan megközelítése pormentesített, aszfaltozott útburkolaton keresztül lehetséges. A telek enyhén leejtős domborzatú, nem megosztható, összközműves. A környező ingatlanok jellege családi ház. A telek nagy része lerakott térkő burkolattal rendelkezik, továbbá a telken ki lett alakítva egy nagy méretű úszómedence is, a hozzá tartozó gépészettel együtt. A front oldali kerítés beton alapzatú- téglakitöltéssel rendelkezik, kapui kovácsoltvasból készültek. A telken továbbá megtalálható 1 db, 14 méter mély fúrt kút is.
Ez a családi ház Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb családi házat
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
A családi ház hirdetője visszahívja Önt!
A házat megtekintheti és amennyiben tetszik, az Öné lehet.
Az értékesítő
Gerván Szilvia
Gerván Szilvia
Ingatlan Plusz Hungary Kft.