Eladó családi ház Nagykanizsa 89 900 000 Ft

Leírás

Ritka lehetőség!!!

Nagykanizsa kedvelt, családi házas övezetében Katonaréten, található ez a 100m2-es, modern, stílusosan felújított családi ház. Az ingatlantól városi elhelyezkedésének köszönhetően a bevásárlóközpont, gyógyszertár, iskola, óvoda pár percre elérhető távolságban megtalálható. A főbejárati ajtón belépve egy szép színösszeállítású előszobaszekrénnyel találkozunk amelynek nagysága elnyeli mind a téli mind a nyári ruhák zömét. Tovább haladva léphetünk be a nappaliba amelynek központi elhelyezkedésének köszönhetően minden elérhető. Ezen helyiség közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, (zárt terasz) melyről bármikor kiléphetünk a saját 705m2-es, teljesen elkertelt udvarunkra. A nappali ezen felül egy amerikai konyha + étkezővel van közvetlen kapcsolatban, és mindez egy tágas közös légtérben található. A konyhában is minden teljesen új ahol minden egyedileg került legyártásra, beépítésre. A 3 külön bejáratú szobája is tökéletes méretekkel rendelkezik. A fürdő is megszépült, melyben helyet kapott egy kád, egy mosdó, a mosógép és sok beépített szekrény, mindez a külön mellékhelyiségben is megvalósult. Az udvaron találhatunk még egy teljesen különálló melléképületet, amely akár üzleti vagy akár vendégszobának is használható. (Külön vezérelt fűtésrendszerrel és klímával, vizesblokkal) A fűtés, radiátorokon keresztül cirkó kazán segítségével történik. A pincében egy vízlágyító rendszer is helyett kapott.
A házon 10cm homlokzati szigetelés található nemesvakolattal ellátva, valamit a lábazat is szigetelt. A tető új, (mennyezet szigetleve), a villamos hálózatból 3 fázis áll rendelkezésre. (A melléképület tetőtájolása dél, ezért kiválóan alkalmas lehet napelemes rendszer telepítésére)
A teljes biztonságról riasztórendszer és kamerarendszer gondoskodik.
Két akár három gépkocsi parkolása, egy hosszú garázsban megoldható, egymás mögött. Az udvar minőségi térburkolattal ellátott.
Nagyon igényes, egyedi mind kívülről mind belülről, ebbe a házba csak be kell költözni és élvezni egy családi ház előnyeit.
Csak ajánlani tudom. (Bútorok megegyezés kérdése)
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 89 900 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11419915
Irodai azonosító: 938883
Telek: 705 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra