Eladó családi ház Győrújbarát 105 000 000 Ft

Leírás

Szeretne Győrtől pár percre, egy csendes kis településen élni? Szereti a természetet, és szeretne az erdő közelében élni? Ha a válasz igen, akkor ezt az ingatlant mindenképpen tekintse meg!

Megvételre kínálok Győrújbarát hegyen, egy csendes utcában egy újszerű 4 szobás családi házat, egy igazi beleszeretős otthont.

A ház nagyon jó elosztású, az amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba, fürdő és egy külön mosdó kapott helyet. A konyha teljesen gépesített, minőségi eszközökkel ellátott. Az egész nappali-konyha-étkező rész letisztult és világos. A nappaliból közvetlen kijárat van a teraszra, így az év jórészében a ház teljesen egybeolvadhat a kerttel, megnövelve ezzel a lakóteret.Grillezzen a teraszon miközben a parkosított kertjében, a panorámában gyönyörködik!

A kertben egy szigetelt faház is épült, mely akár vendégházként, akár buliszobaként vagy tárolóként tud funkcionálni. Itt szintén kialakításra került egy terasz, mely kíváló lehetőséget biztosít a jó időben családi ebédek, illetve baráti vacsorák helyszínéül.

A házban minden újszerű állapotban van. A melgről és a melegvízről gázkazán gondoskodik. Minden helységben padlófűtés van.
Az ablakok műanyag nyílászárók. A 30-as téglafalakon 15 cm-es szigetelés van, így a ház rezsije nagyon kedvező.

Kert teljesen körbekerített,térkövezett és füvesített, kerti csappal ellátott, továbbá a kert hátsó részében épített magaságyások kerültek kialakításra.
A ház előtt, már telken belül belül 4 autó parkolása lehetséges, ebből 2 autó számára térkövezett beálló áll rendelkezésre.
A bejutást motorizált úszókapu, és motorizál kétszárnyú kapu segíti.

Ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-statika
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Családi ház részletei

Ár: 105 000 000 Ft
Méret: 89 négyzetméter
Azonosító: 11390080
Irodai azonosító: 316934
Telek: 475 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra