Eladó családi ház Érd 125 000 000 Ft

Leírás

Családi házat keresel Érd egyik legjobb részén? Itt a remek lehetőség egy 126 nm-es, 4 szobás otthonra egy 711 nm-es telken Fenyves-Parkvárosban.

Ez az ingatlan tágas és világos, amerikai konyhás nappalival vár. A szobák méretei kényelmesek, a fürdőszoba pedig szintén tágas. A ház modern, minimalista kialakítású, és minőségi anyagokból épült, 30-as porotherm tégla falazattal és 12 cm-es szigeteléssel. A fűtést gáz (cirko) biztosítja, és klíma is rendelkezésre áll, hogy minden évszakban kellemes legyen az otthonod.

A kert gondosan ápolt, telepített növényekkel, amelyekkel igazi oázisra lelhetsz otthonod körül. A terasz pedig tökéletes helyszín a pihenésre, baráti összejövetelekre vagy családi grillezésekre. A garázs 30 nm-es, egy autó számára nyújt helyet, és van még három nyitott autóbeálló is.

A környék nyugodt, zöld és biztonságos, kulturált szomszédokkal, közel az erdőkhöz és legelőkhöz – ideális kirándulásokhoz, sportoláshoz, vagy hogy a házikedvencek is jól érezzék magukat. A környék infrastruktúrája kiváló, és autóval könnyen megközelíthető.

Ez az otthon tökéletes választás lehet családoknak, akik csendes kertvárosi életre vágynak, vagy azoknak, akik szeretik a természet közelségét. Ha ilyen házat keresel, ne maradj le róla!

Vedd fel velem a kapcsolatot, és egyeztessünk időpontot, hogy megnézhesd ezt a gyönyörű házat! Ráadásul bankfüggetlen hitelcentrumunk segít megtalálni a legjobb lakáshitelt, díjmentesen! Kérdezz bátran, segítünk minden lépésben!

Családi ház részletei

Ár: 125 000 000 Ft
Méret: 126 négyzetméter
Azonosító: 11419897
Irodai azonosító: H488291
Telek: 711 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Kor: 1-5 éves
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra