Eladó családi ház Dunaújváros, Újtelep, 128 000 000 Ft

Leírás

Dunaújváros közkedvelt részén vált eladóvá egy igazán ízléses, 1995-ben épült családi ház. Az ingatlan falazata Liapor 36-os falazóblokk, a ház alapja beton. A földalatti részen 12 cm-es kisméretű tégla szigetelés is készült. A tető szerkezete jó állapotú, 10 cm szigeteléssel ellátott, héjazata cserép. Az épület északi oldala plusz szigeteléssel ellátott.
A fűtésről és melegvíz-ellátásról kondenzációs gázkazán gondoskodik. A konyhában, étkezőben, nappaliban padlófűtés van, a nappaliban hangulatos kandalló került kiépítésre.
A földszinten kapott helyet a tágas konyha, spájz, hatalmas, napfényes, étkezővel, nappali, hálószoba gardróbbal és fürdőszobával, valamint folyosóról nyíló mellékhelyiség. Az étkezőből nyílik a lépcsőház, mely igazán hangulatos, csigalépcső vezet az emeletre, és az alagsorba. Az felső szinten 4 hálószoba, egy gardrób, egy tágas fürdőszoba beépített káddal, tusolóval és külön nyíló mellékhelyiség található. Az alagsorban szintén több helyiség található, 2 nagyobb szoba, melyek kiválóan alkalmasak tárolásra, összejövetelek rendezésére, edzőteremnek, rendelőnek, vagy amit szeretnénk. Az egyik szobában jelenleg tusoló és szauna található, hogy a tulajdonos maximálisan el tudjon lazulni.
Az udvar rendezett, épített grill sütő és összejövetelekre kialakított rész található. Emellett egy nagy fűthető medence is a kényelmünket szolgálja.
Részletekkel, megtekintéssel kapcsolatban keress bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 128 000 000 Ft
Méret: 353 négyzetméter
Azonosító: 11204710
Városrész: Újtelep
Telek: 700 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Egész szobák: 6
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz
  • Medence

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra